Indtil for nylig var det ret almindeligt at tænke, at man ikke kunne arbejde hjemmefra. Folk ville arbejde færre timer, og produktiviteten ville blive lavere. Nu ser det ud til, at det fungerer fint, og at folk ofte er endnu mere effektive derhjemme. Dette giver mulighed for at arbejde/fortsætte med at arbejde hjemmefra. Det er derfor på høje tid at optimere dit arbejdsmiljø.

  

Arbejd hjemmefra

Ud over din computer og skærm har du brug for en både hurtig og stabil internetforbindelse. Din netværksrouter skal derfor være avanceret. De moderne routere kan kontrollere internetforbruget, så du har fuld båndbredde, når du har behov for det. Med det stigende antal enheder på dit hjemmekontor øges behovet for kabler og adaptere. Hvis du er nervøs for, at dit kontor bliver oversvømmet med kabler, kan du med fordel tilkoble dine enheder via WiFi.

  

Organisér din arbejdsplads ordentligt

Det er individuelt, hvad du behøver, for at kunne arbejde effektivt i hverdagen. Uanset om du arbejder på en stationær eller bærbar computer, kan to skærme forenkle arbejdet og øge din produktivitet. Hvis du arbejder mange timer på computeren, bør du vælge en mus og et tastatur, der er ergonomisk. Selvom mange foretrækker et papirløst kontor, er en solid multifunktionsprinter et must i ethvert hjemmekontor.

  

Præsentér dit produkt

Vil du demonstrere dit seneste produkt og streame det live til din kunde? Et kamera med HDMI- eller SDI-output giver et billede af høj kvalitet. For at fuldføre din installation skal du, ud over en streaming-software, også bruge en video-grabber (også kendt som et capture-kort).

  

Sikkerhed

Hvis du arbejder hjemmefra, skal du tænke over sikkerheden. Dette inkluderer en sikker betjening af dine enheder såvel som den ansvarlige håndtering af virksomhedsdata. Elektriske enheder kan beskyttes med en UPS. I tilfælde af strømafbrydelse har du nok tid til at gemme dit arbejde og lukke computeren ned.

Det er ikke uden grund, at data kaldes råmaterialet fra det 21. århundrede. Beskyttelsen er derfor meget vigtig. Med en NAS-lagringsløsning sikrer du, at dine data er overflødige. Brug af en VPN, et antivirusprogram og en desktop firewall kan beskytte dig mod diverse netværkstrusler.

  

Planlægning og præsentation

Planlægning og præsentationer bliver stadig mere digitaliserede. Det nødvendige udstyr inkluderer en projektor, skærm, computer og laser pointer.

Via en digital skiltning kan du forbedre dit indgangs- eller butiksvindue. De interaktive tilbud sikrer, at dine kunder bliver hængende.

  

Bedre møder

Vælger du at arrangere digitale møder og konferencer, sparer du ikke kun rejseomkostninger, men er også fleksibel og sparer tid. Med konferencekameraer lykkes det at få alle deltagere med i billedet, ligesom dine samtalepartnere får adgang til en førsteklasses billedkvalitet. En konferencetelefon er et must for krystalklar lyd.

  

Kontormøbler

Når du indretter din arbejdsplads, skal du være opmærksom på ergonomien. Vi anbefaler en stol med justerbart ryglæn samt et skrivebord, der kan hæves og sænkes. Forskellige undersøgelser viser, at brugen af højdejusterbare borde fremmer produktiviteten, koncentrationsevnen og sundheden!