Om Conrad

Conrad Electronic har været en familiedrevet virksomhed i 100 år. Vi garanterer vores kunder pålidelig levering inden for 24/48 timer i hele Europa. I dag tilbyder vi især vores B2B-kunder adgang til morgendagens innovative teknologi: Gennem vores sourcing-platform tilbyder vi en bred vifte af produkter fra førende producenter til industrikunder, professionelle indkøbs-, vedligeholdelses- og reparationsteams og medarbejdere i forsknings- og udviklings- eller uddannelsesinstitutioner og generelt alle mennesker, der elsker og nyder at bruge teknologi. Dette tilbud suppleres af en bred vifte af værdiskabende forretningstjenester til din virksomhed. Fordi vores dedikerede og kompetente medarbejdere fokuserer på din forretning hver dag.

  

Sourcing platform

Som en sourcingplatform med over en million produkter tilbyder vi vores kunder "alle dele af succesen", når det gælder sourcing af tekniske produkter. Fra enkelte reservedele til store mængder finder du alle de forsyninger, du har brug for til din virksomhed, 24 timer i døgnet. Opfyld alle dine tekniske behov hurtigt og nemt gennem praktisk one-stop-shopping med kundeorienterede løsninger og tjenester og personlig ekspertrådgivning. Takket være vores individuelle indkøbsforbindelser kan vi også finde den bedste løsning til din virksomheds størrelse. At levere præcis det, der gør dine projekter eller din virksomhed til en succes.

En partner, du kan stole på

650 leverandører

210 millioner besøgende om året

Mere end 1 million produkter

1 milliard i årlig omsætning

10 indkøbsløsninger

2.500 grænseflader

   

2.000.000
B2B-kunder i hele koncernen

   

100 års ekspertise
inden for teknologi

   

Aktiv i 15 lande

  

Leverandører og mærker

Effektivt indkøb

For at gøre dit indkøb til en enkel, hurtig og omfattende proces leverer vi over en million produkter fra førende mærker og producenter sammen med en række tjenester, der er skræddersyet til dine behov. Hos Conrad får erhvervskunder præcis det, der gør deres projekt eller virksomhed til en succes: et bredt og dybt sortiment af over en million produkter, kundefokuserede løsninger og tjenester og personlig ekspertrådgivning. Desuden handler Conrad Sourcing Platform om e-indkøbsløsninger, der muliggør B2B omnichannel shopping ved hjælp af brugerdefinerede grænseflader, der er skræddersyet til din type virksomhed.