Impressum

 1. Hjemmesiden er oprettet og vedligeholdes af


  Conrad Elektronik Norden AB
  CVR: 34 41 93 02
  Kongens Nytorv 26, 3.
  1050 København K


  Ansvarsfraskrivelse:
  På trods af vores bestræbelser på at give dig den bedst mulige service, kan der være tidspunkter, hvor du ikke er tilfreds.  I det usandsynlige tilfælde, at vi ikke har levet op til dine forventninger, vil vi gøre alt for at løse din klage til din tilfredshed.  Når du har informeret os, vil du modtage et detaljeret svar inden for 5 arbejdsdage. Vi er glade for at kunne løse din klage. Du kan rapportere din klage til os på forskellige måder. Du kan finde alle mulighederne her.

  Du kan også indsende din klage til Europa-Kommissionens online tvistbilæggelsesplatform (ODR). Det er en onlineplatform, som Europa-Kommissionen har oprettet for at løse tvister, der opstår i forbindelse med e-handel, uden om domstolene. Klik her for at få adgang til platformen.

  Oplysninger om de gennemsnitlige månedlige aktive modtagere af tjenesten i EU, beregnet som et gennemsnit over de sidste 6 måneder i henhold til artikel 24 II i DSA: 4.867.995.

  På nogle af vores sider bruger vi billeder fra følgende parter: fotolia.com, istockphoto.com, thinkstockphotos.de, strandperle.biz, gettyimages.de, corbisimages.com, imagesource.com, masterfile.com, f1online.de, plainpicture.com, fotosearch.de, shotshop.com, panthermedia.net, mauritius-images.com, photoalto.de, shutterstock.com, stock.adobe.com

  Copyright 2022 Conrad Elektronik Norden AB.

  Yderligere offentliggørelse af indhold og billeder kun med skriftligt samtykke fra Conrad Elektronik Norden AB.