Rabatterede priser for skoler

Registrér dig som uddannelsesinstitution og få flere fordele.

  ✔ 5% rabat på dine ordre ✔ Fri fragt ved køb over 559,20 kr. ekskl. moms ✔ Mulighed for EDI-kobling til indkøbssystem for enkel indkøbsproces ✔ Direkte kontakt med vores sælgere

Conrad Elektronik- din leverandør for uddannelsesinstitutioner

Som uddannelsesinstitution får du 5 % rabat på dine ordrer hos os. Dette gælder for næsten hele vores sortiment, og den nye pris er synlig, når du logger ind på din konto på vores websted.

Vi tilbyder STEM-fokuserede undervisningspakker for alle aldre

Hos os kan du finde en række forskellige læringspakker og tekniske kits, der kan fungere som en god og sjov støtte i klasseværelset, når du f.eks. introducerer eleverne til programmering. Uanset om det er robotter, programmering eller praktisk ingeniørundervisning, finder du alt, hvad du har brug for til din undervisning hos os. Vi vil gerne være med til at inspirere nutidens unge! Klik her for at læse mere om sortiment til uddannelsesinstitutioner »

Det er vigtigt for os, at du som uddannelsesinstitution er tilfreds, når du handler hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige produkter til din virksomhed, og vi kan også lette din indkøbsproces med en problemfri EDI-forbindelse. Kontakt venligst vores salgsteam, hvis du vil vide mere.

Opret en konto hos os i dag, og få mange fordele.

 
Kontakt os på: [email protected]
 

Hvordan fungerer rabatten?

  • For at rabatten kan gælde, skal du vælge Erhvervskunde - uddannelsesinstitution, når du opretter en konto. Hvis du har glemt dette, da du oprettede din konto, bedes du kontakte os, så hjælper vi dig med at foretage denne ændring.
  • En rabat på 5 % vil derefter automatisk blive anvendt på dit kontonummer.
  • Rabatten er knyttet til virksomhedens kundenummer og kan kun bruges til køb for virksomheden. Kampagnen er ikke rettet mod dig som privatperson

Vilkår:

  • Kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Anmodning om dokumentation på type af virksomhed kan forekomme.
  • Visse produkter og produktgrupper er ekskluderet fra dette tilbud.