Fortrydelsesret

Når din ordre er gennemført, er det en aftale med en betalingsforpligtelse. I henhold til europæisk lovgivning kan du tilbagekalde denne aftale inden for 14 dage uden at angive nogen grund. Dette kaldes fortrydelsesret. Vi, Conrad Electronic Benelux BV, anvender endda en periode på 30 dage til dette formål. Hos os har du 30 dages betænkningstid på din ordre. Denne periode begynder den dag, du modtager ordren, eller (i tilfælde af forskudte leverancer) den dag, hvor det sidste produkt i ordren leveres.

For at påberåbe dig fortrydelsesretten skal du inden for fortrydelsesfristen på 30 dage meddele os, at du ønsker at træde tilbage fra kontrakten. Efter tilbagekaldelsen har du 14 dage til at returnere din ordre. I henhold til europæisk lovgivning skal vi give dig mulighed for at meddele denne tilbagetrækning via vores tilbagetrækningsformular eller via den europæiske model for tilbagetrækningsformular.

Det er dog ikke obligatorisk (eller nødvendigt) at gøre brug af dette. Du kan faktisk hurtigt og nemt registrere din returnering hos os, hvorefter du kan returnere den gratis til os. 

Så snart du angiver, at du ønsker at returnere varen, med eller uden en fortrydelsesformular, refunderer vi købsbeløbet (hvis det er betalt på forhånd) inden for 14 dage. Dette inkluderer eventuelle forsendelsesomkostninger for standardlevering. Betingelsen er, at du rent faktisk returnerer returordren inden for 14 dage efter fortrydelsen eller får den afhentet.

Vigtigt: Opbevar returbeviset på et sikkert sted. Om nødvendigt skal du kunne bevise, at ordren blev returneret. 

Hvis du fortryder straks efter bestillingen (og vi stadig kan annullere din ordre), behøver du ikke at gøre mere. Hvis din ordre allerede er i transit, skal du afvise den ved døren. Hvis du allerede har pakken, bedes du returnere den.

Tab af værdi

Vi kan opkræve betaling for eventuelle skader eller en ufrankeret forsendelse. Dette gælder også for nedenstående produkter, som, hvis de åbnes, kan resultere i en betydelig værdiforringelse:

Blækpatroner

Tonere

Batterier

Byggesæt

Undtagelse fra fortrydelsesretten

Der er en undtagelse fra fortrydelsesretten for:

produkter, der var forseglede, og hvis forsegling blev brudt efter levering, og som definitivt ikke længere kan sælges af hensyn til sundhedsbeskyttelse eller hygiejne; 

forseglede lyd- og videooptagelser og forseglede computerprogrammer, hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, og

specialfremstillede produkter, herunder specialfremstillede kabler og printkort.