Har du brug for produkter til kontoret eller driftsprodukter, så du kan arbejde endnu bedre og mere effektivt? Så bestil dine kontorartikler, netværksprodukter og computere hos Conrad, for du finder altid det, du leder efter, i Conrads store sortiment. Læs mere om Conrads mangfoldighed af kontorartikler på denne side.

✓ Altid originale produkter ✓ Gratis returnering ✓ 30 dages fortrydelsesret 

Købes oftest

Meest gekocht

Bedst bedømte produkter

Best beoordeelde producten

Populære mærker

Rådgiver

Har du brug for produkter til kontoret eller driftsprodukter, der kan hjælpe dig med at arbejde bedre og mere effektivt? Bestil dine kontorartikler, netværksprodukter og computere hos Conrad, for du finder altid det, du leder efter, i det store Conrad-produktsortiment. Få mere at vide om det store udvalg af kontorartikler hos Conrad på denne side.
Leveres direkte fra lager ✓ Gratis returret ✓ 30 dages betænkningstid 

Har du brug for computer- og kontorartikler?

Conrad har i mange år været en vigtig partner for erhvervsmarkedet. Conrad er blevet en stor leverandør af kontorartikler. Har du brug for praktiske ting til dit kontor eller driftsprodukter, så du kan arbejde bedre og mere effektivt? Så bestil dine kontorartikler hos Conrad, for du kan altid finde det, du leder efter, i det store udvalg af Conrad-kontorartikler. Få mere at vide om det store udvalg af kontorartikler fra Conrad på denne side.

Hvilken computer har du brug for?

Afhængigt af dine aktiviteter bør du vælge en computer, som du kan arbejde med uden problemer. Den interne hukommelse er vigtig, men også arbejdshukommelsen (hvis du arbejder med "tunge" programmer eller mange forskellige programmer samtidig). Arbejder du hovedsageligt med administrative programmer? Så er Joy-it Opto et godt og overkommeligt valg. Men arbejder du meget med beregningsprogrammer eller andre tunge programmer? Så er en industricomputer et glimrende alternativ. Mens kommercielle computere er udstyret med en ventilator, bruger industrielle computere passiv køling: Varmen ledes bort gennem et aluminiumshus. Dette kabinet holder også støv og snavs ude. Industrielle computere holder længere og kræver mindre vedligeholdelse, hvilket er en anden stor fordel. Conrad tilbyder følgende computere:

Vil du vælge en tablet eller en bærbar computer?

Om du vælger en tablet eller en bærbar computer afhænger helt af, hvad du vil bruge den til. Med et tastatur ligner en tablet en bærbar computer, men er mere praktisk at transportere. Men sammenligningen slutter her. Når det kommer til produktivitet, vinder den bærbare computer over tabletten. Processoren er kraftigere, lagerkapaciteten er meget større, og der er mange flere tilslutninger til eksterne enheder. Med andre ord er en bærbar computer et meget bedre valg, når det gælder produktivitet.

Tabletten har langt mindre computerkraft, men er lettere og mere kompakt i transport. Den er især velegnet til lette administrative opgaver, browsing og multimediebrug. Skærmen er generelt lysere end skærmen på en bærbar computer, og batteriet holder længere.