DELE TIL DINE IDÉER - TILBEHØR TIL AUTOMATISERING

TRU Components har længe beskæftiget sig med produkter, der anvendes inden for automatiseringsteknologi. Fokus er primært på tilbehør. Automatisering består ikke kun af vekselstrømsmotorer, nærhedsafbrydere, relæer og PLC-controllere. TRU Components har skabt sig et navn i denne niche og fortsætter med at imponere med innovativt tilbehør, der garanterer lang og problemfri drift af systemer.

Drivkraften - gearmotorer fra TRU Components.

Tru components Pålidelige drev med minimale hastighedsudsving er afgørende for automatisering. TRU-Components industrielle gearmotorer er kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • Robuste tandhjul
  • Børstemotorer med høj pålidelighed
  • Lejer af høj kvalitet
  • Diskret driftsstøj

Kommando og signalanordninger - Hver kommando udføres straks.

Tru components "Controllere bruges til at styre maskiner og til at udføre automatiseringsprocesser. De er ofte installeret i kontrolpaneler og operatørkonsoller. TRU Components tilbyder et bredt udvalg af vandalsikre trykknapper og afbrydere, som ikke kun ser godt ud, men som også er ekstremt holdbare. Nødstopkontakterne i aluminiumsdesign giver også kontrolpanelerne en finish af høj kvalitet. "

God ledningsføring er afgørende - løsninger fra TRU Components.

Tru componentsNår du installerer systemer, er ren kabelføring, kabelmærkning og kabelbeskyttelse ekstremt vigtigt for sikkerheden og problemfri drift. Men ikke kun kunden er tilfreds med et rent kablet og dermed værdifuldt system, men også installatøren, der nyder godt af en klar kabelføring i tilfælde af fejl. Fejl og nedetid kan reduceres eller endda helt undgås.

Beskyttelse af elektronik - kabinetter og tilbehør.

Tru components Der er ofte behov for kabinetter og tilbehør inden for måle- og styringsteknologi samt automatisering. Bare for at eftermontere nogle relæer eller kontaktorer, for eksempel, eller for at forlænge kablerne. Især DIN-skinnekabinetter er en attraktiv løsning til at rumme elektroniske kort eller alternative styringsløsninger. Eksisterende kabinetter kan også opgraderes, udvides eller forfines med tilbehør fra TRU Components.

Kabler, ledninger og tilbehør - overfør signaler på sikker vis.

Tru components Tabsfri, lavmodstands- og interferensfri signaloverførsel er vigtig for at kunne evaluere sensorsignalerne fra styringselektronikken. Også her står kabeltilbehør fra TRU Components for høj kvalitet og pålidelighed. Imponerende er stikkene med lodning, der muliggør en vandtæt og loddet kabelforbindelse. Kabelenderne sættes ind i stikket, og derefter opvarmes stikket med varmluft. Tilslutning, lodning, isolering og forsegling udføres i én arbejdsgang. Der kan til enhver tid foretages en visuel kontrol af forbindelsen på grund af den gennemsigtige krympeslange.

Sensorteknologi - Gå ikke glip af en tilgang igen.

Tru components For nogle kundekrav er det ofte vanskeligt at tilbyde en omkostningseffektiv løsning. Produkter fra velkendte mærker er ofte dyre. Med alternative industrielle styringer kan der skabes tilpassede løsninger. Kontrolsystemet skal blot forsynes med de relevante sensorsignaler. TRU Components kan tilbyde produkter inden for denne sektor og støtte dig i dit daglige arbejde. F.eks. kan vibrationssensorer bruges til at overvåge maskinerne, og på denne måde kan der implementeres et individuelt vedligeholdelsessystem.

Industrielle panel jackstik og stik - En god forbindelse.

Tru componentsIndbyggede paneludtag af høj kvalitet og visuelt tiltalende udstråler dine kontrolpaneler. Dobbelte USB-stik sparer plads ved installationen, og det robuste design er et tegn på holdbarhed. De færdigmonterede ledninger er udstyret med stik eller stikkontakt, og leveringen omfatter normalt allerede den matchende modpart til kortet, hvilket sikrer effektiv drift af dine projekter.