Automatisering med Tru Components

 

TRU Components har længe arbejdet med produkter, der bruges i automatiseringsteknologi. Hovedfokus er på tilbehør. Automation er ikke kun vekselstrømsmotorer, nærhedsafbrydere, relæer og PLC-styringer. TRU Components har skabt sig et navn inden for denne niche og fortsætter med at imponere med innovativt tilbehør, der sikrer lang og problemfri drift af systemer.

Drivkraft - gearmotorer fra TRU Components

Pålidelige drev med de laveste hastighedsudsving er afgørende i automatisering. TRU-Components industrielle gearmotorer er kendetegnet ved:

  • Robuste gear
  • Børstede motorer med høj pålidelighed
  • Lejer af høj kvalitet
  • Lavt støjniveau

Kommando- og signalenheder - Hver kommando udføres med det samme.

Controllere bruges til at betjene maskiner og udføre automatiseringsprocesser. De er ofte installeret i kontrolpaneler. TRU Components tilbyder et bredt udvalg af vandalsikre trykknapper og afbrydere, som ikke bare ser godt ud, men også er ekstremt holdbare. Nødstopkontakter i aluminiumsdesign giver også kontrolpaneler en finish af høj kvalitet.

God ledelse er afgørende: løsninger fra TRU Components

Ved installation af systemer er korrekt kabling, kabelmærkning og kabelbeskyttelse ekstremt vigtigt for sikker og fejlfri drift. Fejl og nedetid kan reduceres eller endda helt undgås.

Sikring af elektronik: hus og tilbehør

Der er ofte brug for kabinetter og tilbehør til kabinetter inden for måle- og kontrolteknologi og automatisering. For eksempel for at eftermontere nogle relæer eller kontakter eller for at udvide ledningsføringen. Især DIN-skinnekabinetter er en god løsning til at inkludere elektroniske kort eller alternative styringsløsninger. Eksisterende kabinetter kan også opgraderes, udvides eller forfines med tilbehør fra TRU Components.

Kabler, ledninger og tilbehør: sikker overførsel af signaler

Tabsfri, lavimpedant og interferensfri signaloverførsel er afgørende for evalueringen af sensorsignaler fra styringselektronik. Også her sørger TRU Components' kabeltilbehør for høj kvalitet og pålidelighed. Imponerende er de loddede butt-stik, der muliggør en vandtæt og loddet kabelforbindelse. Kabelenderne sættes ind i konnektoren, og derefter opvarmes konnektoren med varm luft. Tilslutning, lodning, isolering og forsegling sker i en enkelt arbejdsgang. Den gennemsigtige krympeflex giver altid mulighed for visuel kontrol af forbindelsen.

Sensorteknologi - Gå ikke glip af en mulighed

For nogle kundekrav er det svært at levere en omkostningseffektiv løsning. Produkter fra mærkevareproducenter er ofte omkostningstunge. Med alternative industrielle styringer kan du udvikle dine egne løsninger. Styresystemet skal kun forsynes med de korrekte sensorsignaler. TRU Components kan også tilbyde produkter på dette område og støtte dig i din daglige forretning. For eksempel kan vibrationssensorer bruges til at overvåge maskiner, og et individuelt vedligeholdelsessystem kan implementeres.

Industrielle panelterminaler og konnektorer - En god forbindelse

Højkvalitets og visuelt tiltalende panelstik forbedrer dine kontrolpaneler, kontrolskabe og betjeningspaneler. Dobbelte USB-panelstik sparer installationsplads, og det robuste design indikerer holdbarhed. De formonterede ledninger leveres med et stik eller en konnektor, og leveringen inkluderer normalt allerede den matchende kortmodpart, så effektiv drift til dine projekter er garanteret.