Den rigtige printer til enhver anvendelse

Digitale arbejdsprocesser er en daglig forekomst i næsten ethvert job og i enhver virksomhed. Ikke desto mindre kræves der trykte, scannede eller kopierede dokumenter fra tid til anden. Nogle medarbejdere foretrækker analoge noter på trykte dokumenter. Andre gange kræves der en underskrift for at bekræfte et brev. Måske har du brug for at udskrive arbejdsbreve til dit personale? I alle tilfælde er det nødvendigt med den rigtige printer for at holde disse og mange andre processer kørende.

      

   

Printere til enhver anvendelse

Inkjetprinteren: Allrounderen

Den bruger mindre energi end laserprintere, er støjsvag, billig og ideel til færre udskrivninger. Særlige medier, såsom belagte CD'er og DVD'er, kan også udskrives.

Den multifunktionelle inkjetprinter: Allrounderen

"Ligesom inkjetprinteren producerer den multifunktionelle inkjetprinter hurtige udskriftsresultater og scanninger i høj opløsning. Derudover er mobiludskrivning mulig via en forbindelse via WiFi, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print, Apple AirPrint og lignende skyprint-tjenester.

Du kan vælge mellem en 3 i 1-enhed eller en 4 i 1-enhed:

  • Du kan udskrive, kopiere og scanne med en 3 i 1-maskine
  • Med en 4 i 1-enhed eller all in one-enhed kan du også faxe

   

  

Laserprinter: Til hyppige udskrivninger

En laserprinter udskriver side for side og er derfor lidt hurtigere end en inkjetprinter. Samtidig er laserprintere mere modstandsdygtige over for lys og vand. Laserprinteren er på ingen måde ringere end inkjetprinteren, når det kommer til udskrivning af tekster og billeder. Dette er den ideelle model til kontoret. Generelt kan du vælge mellem modeller, der kun udskriver i sort/hvid, og modeller, der også udskriver i farve.

Multifunktionel laserprinter: Allrounderen

I princippet har den multifunktionelle laserprinter de samme positive egenskaber som laserprinteren. Disse suppleres med WiFi-kapacitet og integrationsmuligheder i forskellige systemmiljøer. Dette muliggør mere fleksibelt arbejde gennem brug af smartphones og tablets.

Vi har naturligvis også andre printerprodukter end blot printere, f.eks. patroner og tonere fra alle de kendte mærker, ligesom vi har billigere alternativer i vores sortiment.