PC kabler


Computerkabler >

Det rigtige kabel til enhver forbindelse.

Netværkskabler >

Vi tilbyder et stort udvalg af netværkskabler til forbindelser til eksterne netværk. Netværkskabler med eller uden tilslutning, netværkskabler med tværbundne kabler, fiberoptiske kabler med eller uden tilslutning og forskelligt tilbehør til netværkskabler, såsom RJ45-kontakter og monteringsdele. Læs mere om applikationerne til et netværk og WIFI her.

Drivkabler >

Tilslut din interne eller eksterne harddisk eller memoryenhed til computeren med drivkablerne eller tilslut dem til din eksterne harddrive. Dette omfatter bl.a. IDE-kabler, SAS-kabler og SATA-kabler.

USB kabler >

USB eller Universal Serial Bus. Dette universelle computerkabel er formodentligt det mest anvendte kabel af alle computerkabler, og det fås i forskellige hastigheder. Vi kender både til USB 1, 1.1 og 2.0 (op til 480 MB), men til overføring af større datamængder er det bedre at anvende 3.0 (5Gb) eller 3.1 (10Gb). Læs mere om USB-produkter her.

Monitor og HDMI kabler >

Det rigtige kabel til det rigtige billede! Med vores udvalg af billedkabler, såsom VGA, DVI, Display Port og HDMI bestemmer du selv, hvilket kabel der passer bedst til din enhed. Vælg det rigtige kabel ud fra dit udstyr og (digitale) applikationer til lyd eller Ethernet. Vil du have et overblik over de forskellige kabler, kan du klikke her.

Adaptere og convertere >

Har du købt ny hardware og passer den gamle tilslutning ikke længere? Intet problem, for med vores adaptere og konvertere kan du nemt tilkoble din gamle hardware til dit nye apparat og bruge den på ny. Du finder også kopieringsstationer, datakloner og adaptere til tastatur, mus, hukommelseskort og billedskærme.

Ud over de kendte datakabler med stik har vi også en bred vifte af kabler og kabler til det professionelle marked. Har du brug for store butiksmængder? Kontakt vores kundeservice og få et skræddersyet tilbud. Conrad er også den rigtige partner, når det gælder kabler og tilbehør til B2B-kunder. Herunder får du et overblik over hele vores sortiment:


Tråde >

Tråde er enkle ledninger (1 ledning). Disse inkluderer tilslutningskabler, kabler med flere kerner, jordkabler og kobbertråd. Kabler og ledninger af en bedre kvalitet kan hurtigt og nemt bestilles online hos Conrad. Ved du ikke helt, hvilket kabel du har brug for til dit projekt? Kontakt vores kundeservice, og så hjælper vi dig hellere end gerne.

Kabler uden kontakt >

Kabler består af to eller flere ledninger, og de er normalt noget tykkere. Kabler er generelt forsynet med et afskærmet materiale. Disse udgør tilslutningen mellem computerkomponenter, lyd- og videoindgange samt telefonudgange. Ofte består kablerne af flere tråde. Her i kategorien finder du både COAX-kabler, fiberoptiske kabler, computerkabler, telefonkabler og netværkskabler.

Kabler med kontakt >

Dette er kategorien, der indeholder kabler med kontakt. Denne gruppe med klar til brug-kabler har kontakter, så de kan forbindes direkte til apparatet. I denne gruppe finder du audio-video-kabler, computerkabler, relefonkabler, strømkabler, SAT-kabler og kontakter samt målkabler, mobilkabler, scene-og studiokabler.

Kabeltilbehør >

Du finder her alt, hvad du skal bruge til at fastgøre, udvide, dele eller forbinde dine kabler. Vi tilbyder et stort udvalg af kabelværktøjer og værktøjer til hjemmebiografen, men også til den professionelle bruger.