TP-link WiFi repeater

TP-link TL-WA850RE er en WiFi forstærker (repeater) med en overførelseshastighed på op til 300 Mbps. Denne WiFi-repeater er perfekt de steder, hvor dit WiFi-signal ikke er stærkt nok til at kunne fungere optimalt. 

Takket være Plug & Play-teknikken og det innovative design har implementeringen af et WiFi-netværk aldrig været så nemt og stilrent. Den integrerede LAN-tilslutning sikrer, at TL-WA850RE kan anvendes som WiFi-adapter, så du giver dine enheder med en LAN-tilslutning en WiFi-tilslutning.

> Til produktet

Fleksibel placering

Du skal blot tilslutte den lille boks til en stikkontakt. Når du herefter har tilsluttet den til routeren, kan du anvende TL-WA850RE hvor som helst inden for din routers rækkevidde, uden at du behøver at geninstallere.

Plug & Play

Udvid din WiFi-rækkevidde uden at trække ledninger. Tilslut repeateren til stikkontakten og tryk på WPS-knappen på repeateren og på din router. Inden for 2 minutter er repeateren tilsluttet, og du kan begynde at bruge WiFi-netværket.

Ethernet Bridge

Med den integrerede LAN-tilslutning kan du anvende TL-WA850RE til eksempelvis din spillekonsol eller Smart-TV, og samtidig udvides din WiFi-rækkevidde.

Intelligent LED-display

Fem LED-pærer indikerer styrken på signalet, som WiFi-repeateren modtager. Dette gør det nemmere at lede efter den optimale position..

> Til produktet