Spændende læring! Inspirér med innovativ måleteknologi

Veludstyrede klasseværelser og velfungerende udstyr er afgørende forudsætninger for at fremme naturvidenskabelig og teknologisk viden på en specifik måde. Vores brede udvalg af måleværktøjer tilbyder den nyeste teknologi til skoleværksteder, laboratorier og arbejdsrum. Som uddannelsesinstitution kan du drage fordel af et individuelt samarbejde med udvalgte leverandører og købe dine produkter til en fordelagtig pris - alt fra samme sted.

✔ Chauvin Arnoux
✔ Rohde & Schwarz
✔ Benning
✔ Rabatter til skoler
✔ Tjenester

Chauvin Arnoux: Partner for måleteknologi inden for uddannelse

 

Uddannelse er et meget vigtigt emne for Chauvin Arnoux. For at uddybe og konsolidere den teoretiske viden er praktiske færdigheder og metrologisk kontrol af elektriske systemer af afgørende betydning. Hurtig indlæring, forståelse, evaluering af måleresultater og sikker håndtering af metrologi er et vigtigt fokus i dagens uddannelse. Støtten til erhvervsuddannelse i virksomheden giver mulighed for målrettet forberedelse til fremtidige opgaver i virksomheden.

 

Det analoge multimeter MX 1 og C.A 5003 bruges ofte til at lære at måle korrekt. Uddannelsen fokuserer på korrekt indstilling af målingen og korrekt aflæsning af de målte værdier. Desuden giver øget sikkerhed god mening. Selv i ohmmetertilstand skader det ikke multimeteret at anvende spændinger på op til 400 Veff. Du får også en akustisk alarm i ohmmeterfunktionen, hvis der er vekselspænding fra nettet ved indgangen. Dobbelt isolering op til 1500 V og vores SECUR'X-stik til målerledningerne fuldender sikkerhedspakken. Hvis multimeteret også anvendes i KAT IV-systemer, eller hvis der kræves en jævnstrømsmåling på op til 15 A, er C.A 5003 det rigtige valg.

Målinger i fordelinger skal ofte udføres på modulære terminaler til DIN-skinner. Med disse nye testprober er det uden problemer muligt at foretage målinger på 2 mm klemmer.

R&S®RTC1000 og R&S®RTB2000 Rohde & Schwarz oscilloskoper til uddannelsesinstitutioner

Rohde&Schwarz har årtiers erfaring med at udvikle innovative, markedsledende metrologiløsninger, der er kendetegnet ved høj kvalitet, præcision og kompatibilitet. Virksomheden bruger sine omfattende tekniske knowhow til at støtte universiteterne og hjælpe med at forme fremtiden - fordi førsteklasses udstyr inspirerer de studerende til at opnå optimale resultater.

Fordele ved EDU-udgaven fra Rohde & Schwarz:

  • Oscilloskopmodeller til rådighed: R&S®RTC1002, R&S®RTB2002 og R&S®RTB2004
  • 30-50% større besparelser i forhold til standardrabatter ved køb af træningsudstyr.
  • EDU-oscilloskopindstillinger: arbitrær funktionsgenerator, mønstergenerator, seriel triggering og afkodning (T&D) for I2C, SPI, UART/RS-232/RS-422/RS-485, CAN og LIN.
  • Desuden for R&S®RTB2002 og R&S®RTB2004: historik og segmenteret hukommelse samt frekvensresponsanalyse (Bode-plot).

Løsninger til uddannelsesmarkedet ›

Produkter

Log ind med din erhvervskonto for at bestille produkterne

Test-, måle- og sikkerhedsudstyr fra BENNING

 

Kvalitet for industri, handel og uddannelse Innovativ udvikling og ensartet produktionskvalitet har gjort BENNING-produkterne internationalt anerkendte. Design og udførelse er baseret på professionelle brugeres krav. BENNING tilbyder et omfattende udvalg af VDE-måleinstrumenter, spændingstestere, andre testinstrumenter, multimetre og strømklemmer.

BENNING ST 760+ / ST 755+ / ST 725 / ST 710 enhedstestere kan bruges til at udføre sikkerheds- og gentagelsestestest på elektrisk udstyr i henhold til standarderne DIN VDE 0701-0702, DIN EN 62353 (VDE 0751-1), DIN EN 60974-4 (VDE 0544-4) og DGUV regel 3 for at udføre dem på en sikker og tidsbesparende måde. Måleadaptere som BENNING MA 4 understøtter standardkonform testning af 3-faset udstyr med CEE-stik.

Produkter

VDE 0100 Prøvningsudstyr og installationstestere

Installationstesterne BENNING IT 130 / IT 115 / IT 105 og måleapparatet til isolationsmodstand og lav modstand BENNING IT 101 anvendes til sikkerhedstest af elektriske lavspændingsanlæg i henhold til standarden DIN VDE 0100/0105 (IEC 60364). BENNING CM E1 jordklemme kan bruges til at udføre hurtige, sikre og pinfrie målinger. BENNING EV 3-2 er en måleadapter, der passer til BENNING IT 130, især til test af e-ladestationer.

Måleudstyr til solceller

BENNING tilbyder en række måleinstrumenter og tilbehør til idriftsættelse og gentagne test samt vurdering af ydeevne af nettilsluttede solcelleanlæg i henhold til DIN EN 62446 (VDE 0126-23) og DIN EN 61829 (VDE 0126-24). (BENNING PV 1-1 / PV 2 / PV 3 / SUN 2 / SOLAR Manager). Med BENNING CM 10-PV og BENNING MM 10-PV måleapparaterne kan der foretages præcise og pålidelige målinger på solcelleanlæg med 1500 V-teknologi.

Test af spænding, kontinuitet og fasesekvens

DUSPOL®- og DUTEST®-serien er designet til test af spænding, fase, polaritet, roterende feltretning, kontinuitet og halvledere.

Digitale multimetre og digitale strømklemmer

Serien af enheder tilbyder en optimal løsning til alle krav og formål. Højkvalitetsudstyr til industri og håndværk med mange grundlæggende funktioner, nøjagtig sand effektiv målemetode (TRUE RMS) og høj målekategori op til KAT IV. Til præcise og sikre målinger på solcelleanlæg med 1500 V-teknologi og til krævende måleopgaver fås også måleapparater med datalogger, Bluetooth®, gratis pc-software og iOS/Android-app.

Samarbejde med udvalgte leverandører

Gennem vores individuelle samarbejde med udvalgte leverandører kan du som uddannelsesinstitution købe dine produkter til en absolut fordelagtig pris. Vi tilbyder dig et udvalg af produkter, der er særligt velegnede til denne sektor, og som fremmer uddannelse og træning.

Du kan se din personlige rabat på alle nedsatte varer i Conrad-sortimentet når du logger ind på din konto.

Mere information ›