Gode vaerktojer

Sjældent er der blevet udført så meget arbejde som i denne periode. Vi var nødsaget til at blive hjemme, ferier blev aflyst, og dette forår blev derfor det ideelle tidspunkt til at påbegynde diverse hjemmeprojekter. Og til enhver opgave, ude såvel som inde, skal der anvendes gode værktøjer. Som en sand ekspert inden for området ved vi dette bedre end nogen anden. Derfor har vi oplistet de vigtigste værktøjer til dine behov. Vi håber, at dit projekt byder på mange sjove stunder!

  

Håndværktøj

Naturligvis er dit håndværktøj uundværligt. Uanset hvad du planlægger af projekter, gør et godt håndværktøj dit job meget lettere.

  

Elværktøj

Du har brug for elværktøj, hvad enten du skal skrue en skrue i væggen eller går i gang med at slibe en stor overflade, så den bliver glat. Med elektrisk værktøj er du hurtigt færdig, og slutresultatet bliver noget bedre, end hvis du gjorde det i hånden. Gør dit arbejde lettere ved at vælge de værktøjer, du har brug for.

  

Haveværktøj

Skal din have være pæn og ryddelig? Vil du klippe dine planter og træer samt slå græsset? Så får du brug for gode haveredskaber. Du finder passende haveværktøjer i vores sortiment, og vi har noget til enhver have.

  

Specialistværktøj

Er du rutineret handyman eller fagmand? Så kan du slet ikke undvære en laserafstandsmåler. Inden for få sekunder har du kortlagt hvert rum, så du kan komme i gang. En god belysning er også et absolut must. Hvis du udfører meget præcisionsarbejde, såsom lodning eller reparation af ure, er et godt forstørrelsesglas ikke en unødvendig luksus.

  

Toolcraft

Under vores eget mærke, Toolcraft, tilbyder vi en bred vifte af værktøjer. Vi har både noget til gør det selv-folket, men også til de professionelle handymen. Vælg alt fra komplette værktøjskasser til skruetrækkere, præcisionsværktøj og nyttigt værktøj til de kommende projekter. Som standard tilbydes der 2 års garanti og et fremragende forhold mellem pris og kvalitet, hvorfor du aldrig går galt i byen med Toolcraft.