Pålidelige måleresultater? Med vores teknologi får du det når som helst.

Måleinstrumenter er meget anvendte værktøjer, og de bør derfor høre hjemme i enhver værktøjskasse. I løbet af den teknologiske udvikling inden for elektriske systemer og kredsløb står elektrikere og teknikere også over for nye udfordringer. Disse fremskridt stiller ikke kun større krav til moderne måleinstrumenter, men kræver også flere færdigheder fra dem, der bruger dem. En elektriker eller tekniker, der kender til det grundlæggende i måleinstrumenter, er bedre forberedt på udfordringerne ved måle- og fejlfindingsapplikationer.

✔ Måleinstrumenter fra Fluke
✔ Måleinstrumenter fra Testo
✔ Tjenester

Flukes måleinstrumenter

Fluke er verdens førende inden for fremstilling, distribution og service af elektronisk test- og måleudstyr og software. Siden grundlæggelsen i 1948 har Fluke leveret professionelle værktøjer til installation, vedligeholdelse og service af elektroniske og elektriske systemer.
Teknologien ændrer vores samfund, og det sker i et hastigt tempo. En sikker måling begynder med at vælge det rigtige værktøj til det miljø, hvor måleenheden skal bruges. At vælge det rigtige måleapparat til en række forskellige opgaver kan være en udfordring, medmindre du på forhånd ved, hvilke funktioner der skal bruges til hvilken opgave.
Lær mere om Flukes måleinstrumenter til sikker brug i enhver situation.

Flukes måleapparater til sikkert arbejde i enhver situation

True RMS digitalt multimeter

Jordtester

Elektrotester med FieldSense-teknologi

Spændings- og kontinuitetstester

Temperatur- og fugtighedsmåler

Infrarødt lasertermometer

Tilbyder de vigtigste multimeterfunktioner til fejlfinding og reparation af elektriske installationer

Registrerer lækage i vekselstrøm uden at frakoble jordspidsen fra jordforbindelsessystemet

Måler spænding med åbent kredsløb – ingen testledninger

Spændingen vises på 4 måder (LED-indikator, LC-display, hørbart signal, vibrationssignal), så du altid ved, om der er farlig spænding

Måler fugtighed og temperatur med en høj nøjagtighed

Præcis dobbeltlaser-målretning, der giver en endnu mere nøjagtig måling

Testo måleenheder

Testo er en af verdens førende producenter af bærbare måleinstrumenter og stationær måleteknologi. Det innovative højteknologiske firma tilbyder måleløsninger til en bred vifte af applikationer. I mere end 60 år har Testo været specialist i måleinstrumenter til registrering og dokumentation af temperatur, fugtighed og luftstrøm. Lær mere om Testos måleinstrumenter til sikkert arbejde i enhver situation.

Pålidelig og sikker måling.

Termiske kameraer

Klimamåling

Måledataovervågning

Kvalitetssikring af fødevarer

Digital montørassistent

Både inden for salg og industrisektoren vil du kunne få stor gavn af et termisk kamera: Du leverer altid den bedste kvalitet og sikrer dine kunders tilfredshed, for eksempel ved at være i stand til at kontrollere og på imponerende vis demonstrere den perfekte installation af isoleringen eller et varmesystems funktionalitet. Du kan samtidig vinde nye kunder gennem det professionelle udseende, der understøttes af det termiske kamera.

Uanset hvilke klima-, ventilations- og komfortparametre, du vil måle: Vores omfattende udvalg af klimasensorer understøtter dig præcist og pålideligt i dit arbejde, så du kan mestre enhver måleudfordring.

Opretholdelsen af foruddefinerede klimaværdier er et afgørende kriterium for produktkvalitet. Også i industrien har forkerte omgivelsesforhold en enorm indflydelse på produktkvaliteten. En kontinuerlig overvågning af proces- og opbevaringsforholdene skaber sikkerhed, ligesom det sparer tid og penge.

En målrettet brug af måleteknologi hjælper dig med at sikre en perfekt madkvalitet. For eksempel reducerer den automatiserede klimaovervågning den manuelle indsats og øger sikkerheden takket være alsidige alarmfunktioner.

Åbner for nye muligheder for effektiv analyse og dokumentation – med appforbindelse via Bluetooth. Dette giver en klar fordel ved håndtering og muliggør et hurtigt, sikkert og effektivt arbejde under idriftsættelse, service og vedligeholdelse.

Passende tjenester og vejledninger til pålidelige målinger