DIGITAL LÆRING:
I KLASSEVÆRELSET

I klasselokalet er bordene naturligvis placeret således, at hver elev sidder 1,5 meter væk. Alle prøver at have så lidt direkte kontakt som muligt. Og alligevel fungerer lektionerne perfekt. Med notebooks, projektorer og tilhørende systemer af høj kvalitet er dette ikke noget problem.

Med vores udstyr kan dine klasselokaler også tilpasses de aktuelle behov.

 

Udstyr

Uanset om det drejer sig om professionel præsentationsteknologi eller digitalt terminaludstyr kan du hos os købe udstyr til digitalisering af din uddannelsesinstitution – hurtigt, nemt og fra ét og samme sted.

✔ Beamers ✔ Tablets ✔ Notebooks ✔ Skærme
✔ Tastaturer ✔ Tegnetablets ✔ Digital skiltning

 
 

Overvågning af temperatur, CO2 og luftkvalitet

Talrige undersøgelser har vist, at de fleste af os ikke aner, hvornår og hvor ofte vi skal åbne vinduerne for at holde CO2-koncentrationen under grænseværdien. Derudover kunne det dokumenteres, at coronavirussen er mindre tilbøjelig til at sprede sig, hvis der er en højere fugtighed samt højere temperaturer i området. Desuden har den dårlige luftkvalitet en negativ indvirkning på skolebørnenes koncentrationsevne og i sidste ende på deres trivsel. Derfor anbefales der hyppige CO2-målinger i lukkede indendørs rum. Sensorerne på den trådløse Netatmo-vejrstation måler luftkvaliteten med stor nøjagtighed, og de smarte pærer fra WiZ signaliserer den aktuelle situation med en matchende farvet belysning. Der kommer desuden en ekstra påmindelse, f.eks. via e-mail eller SMS, så lærere eller plejere kan informeres. Conrad Connect IoT-platformen gør det muligt for disse forskellige smart-enheder at arbejde sammen, også selvom de kommer fra forskellige producenter.

✔ WiZ ✔ Netatmo

 
 

Opladnings- og styringssystemer til notebooks og tablets

De nyindkøbte slutenheder såsom notebooks og tablets skal opbevares sikkert og oplades, så snart du har brug for dem. Du kan opnå begge dele med vores mobile opladnings- og styringssystemer. Sikker låsning, automatisk opladet og nem at flytte fra klasseværelse til klasseværelse.

✔ Opladnings- og styringssystemer til notebooks og tablets

 
 

Beskyt dig selv og dine studerende

Spredningen af coronavirus via aerosoler er størst i lukkede rum. Der er derfor en stor chance for, at smitten spreder sig i forbindelse med klasseundervisningen. I klasseværelset er det derfor vigtigt at holde afstand, at overholde hygiejne- og beskyttelsesforanstaltningerne samt have en god ventilation. Det føderale miljøagentur foreslår derfor at installere CO2-sensorer eller CO2-måleudstyr i hvert klasseværelse som et værktøj. Med vores produkter beskytter du både dig selv og dine studerende.

✔ Gasdetektorer ✔ Kuldioxidmåler ✔ Mundbind

 

Måske finder du også dette interessant?

Med cAPPito kan lektioner designes digitalt i skoler, selv uden en digital infrastruktur. Mini-computeren bygger sit eget netværk, hvor de studerende f.eks. kan ringe ind med deres egne smartphones. Lærerne logger også ind med deres enhed og kan anvende cAPPito-netværket til at vise præsentationer, køre test og distribuere lektier, alt sammen uden yderligere IT-infrastruktur. Takket være den digitale form kan det samme materiale også bruges til de studerende, der f.eks. følger lektionerne hjemmefra.

Conrad Connect giver dig mulighed for at forbinde smarte enheder, apps og tjenester mellem producenter på en enkelt platform, ligesom du kan automatisere dem gennem intelligente projekter. Målet med Conrad Connect er at gøre brugernes liv lettere på alle områder!

Netatmo skaber engagerende og intelligente enheder, der interagerer intuitivt med deres brugere for at forbedre komforten og sikkerheden derhjemme. Opdag, hvordan Netatmo-enhederne også kan tilføre værdi til din skole.