DIGITAL LÆRING: I KLASSEVÆRELSET

I klasselokalet er bordene naturligvis placeret således, at hver elev sidder 1,5 meter væk. Alle prøver at have så lidt direkte kontakt som muligt. Og alligevel fungerer lektionerne perfekt. Med notebooks, projektorer og tilhørende systemer af høj kvalitet er dette ikke noget problem.

Med vores udstyr kan dine klasselokaler også tilpasses de aktuelle behov.

    

Udstyr

Uanset om det drejer sig om professionel præsentationsteknologi eller digitalt terminaludstyr kan du hos os købe udstyr til digitalisering af din uddannelsesinstitution – hurtigt, nemt og fra ét og samme sted.

    

Opladnings- og styringssystemer til notebooks og tablets

De nyindkøbte slutenheder såsom notebooks og tablets skal opbevares sikkert og oplades, så snart du har brug for dem. Du kan opnå begge dele med vores mobile opladnings- og styringssystemer. Sikker låsning, automatisk opladet og nem at flytte fra klasseværelse til klasseværelse.

    

Beskyt dig selv og dine studerende

Spredningen af coronavirus via aerosoler er størst i lukkede rum. Der er derfor en stor chance for, at smitten spreder sig i forbindelse med klasseundervisningen. I klasseværelset er det derfor vigtigt at holde afstand, at overholde hygiejne- og beskyttelsesforanstaltningerne samt have en god ventilation. Det føderale miljøagentur foreslår derfor at installere CO2-sensorer eller CO2-måleudstyr i hvert klasseværelse som et værktøj. Med vores produkter beskytter du både dig selv og dine studerende.

    

Måske finder du også dette interessant?

Netatmo skaber engagerende og intelligente enheder, der interagerer intuitivt med deres brugere for at forbedre komforten og sikkerheden derhjemme. Opdag, hvordan Netatmo-enhederne også kan tilføre værdi til din skole.