Nøjagtige måleresultater? Måleinstrumenter af høj kvalitet til laboratorium og værksted.

Nøjagtige målinger er resultatet af expertsamspil mellem måleteknologi af høj kvalitet, anvendelse og korrekt fortolkning. I forskningslaboratorier er professionel metrologi grundlaget for det videnskabelige arbejde.
Du kan derfor benytte en række professionelle måleinstrumenter, der er specielt tilpasset laboratorieforholdene inden for elektroteknik og elektronik, medicin, biologi, fysik og kemi samt inden for produktion og teknik og til test af byggematerialer, materialer og fødevarer.  

KERN & SOHN veje- og måleteknologi - mere end 175 års erfaring og knowhow.

Alle de forskellige krav, der spiller en vigtig rolle i forbindelse med udstyr til dit laboratorium eller værksted, er dækket af vores brede produktsortiment. Fra de enkleste basale applikationer til topmodeller til vejning og måling med høj præcision under laboratorieforhold har vi løsninger til alle applikationer, der dækker hele industrien. Vores laboratorie- og analysevægte giver alle forudsætninger for nøjagtigt og præcist arbejde, både i laboratoriet og i industrien. Ud over et bredt udbud af vejeteknologiske funktioner har vores vægte fælles grænseflader, der muliggør datakommunikation med din slutenhed. Dette gør KERNs nøjagtige og højopløselige laboratorie- og analysevægte velegnede til de mest forskelligartede anvendelser og arbejdspladser.

Ud over vejningsteknologi er mikroskoper og refraktometre også vigtige komponenter i moderne laboratorieudstyr. Vores KERN stereomikroskop-sæt er f.eks. kendetegnet ved førsteklasses optik kombineret med kraftig belysning og høj fleksibilitet. De er ideelle til prøver af forskellig struktur og størrelse og bruges inden for mange forskellige områder. Til testning af forskellige væsker tilbyder vi vores analoge og digitale refraktometre.

  

Rigol Metrology: udvidelse af sortimentet af DC-strømforsyninger

RIGOL har udvidet sin portefølje af DC-strømforsyninger med disse fire varianter DP2031, DP932A, DP932U og DP932E. Strømforsyningerne har tre isolerede kanaler, hvor spændings- og strømværdierne kan indstilles til 10 % højere værdier. I alle versioner kan to isolerede kanaler forbindes parallelt eller i serie, også internt.

DP2031-versionen har udgange både på forsiden og bagsiden, hvilket er særligt nyttigt til ATE-integration og til en 4-dradet forbindelse via ""sense""-indgange. DP2031 tilbyder en lavstrømstilstand med visningsnøjagtighed i µA.

En særlig funktion er det vilkårlige output med mindste tidsindstilling på op til 1 ms. samt analysefunktionen med en outputkurve i realtid eller som trend og datalogfunktion.

Ripple med <350 µVrms / 2 mVpp gør det muligt at bruge den som en meget ren strømforsyning. Ud over den 4,3'' store touchscreen tilbyder enhederne forskellige tilslutninger til betjening, f.eks. via LAN (webstyring) eller USB.

Flere målemetoder inden for IoT-området

Udviklingen af tingenes internet (IoT) kræver flere og flere funktioner på den ene side og høj pålidelighed og batterilevetid på den anden side. Allerede i de tidlige udviklingsfaser kræver dette fleksible måleteknologier, som giver brugeren en komplet teknologi til hver funktion. Rigol tilbyder en komplet løsning på dette med et bredt udvalg af måleinstrumenter, der kan opfylde selv de vanskeligste målekrav. I de fleste tilfælde er IoT-udviklingen også batteridrevet og kan forbindes til internettet via f.eks. trådløs kommunikation. På grund af det kompakte design er EMC også et vigtigt spørgsmål, som skal overvåges gennem løbende analyse forud for overensstemmelsen. Her tilbyder Rigol løsninger til analyse af strømstyring, kvalitetssikring af datalinjer og test af komponenter.

Oscilloscoop
Serie MSO5104

Voedingen
DP832-serie

  

Fluke Metrology - 87V industrimultimeter til hurtig registrering af komplekse signalproblemer

Når produktiviteten er på spil, og du skal løse problemer hurtigt, giver Fluke 87V dig den nøjagtighed og de avancerede fejlfindingsfunktioner, du har brug for. Det industrielle 87V-multimeter er specielt designet til at håndtere komplekse signaler og giver større produktivitet ved at eliminere usikkerheder ved fejlfinding af drevsystemer, selv i høj volumen, høj energi og høj højde.

  • Præcise frekvensmålinger på enheder med frekvensomformere takket være det integrerede lavpasfilter.
  • Det integrerede termometer gør det muligt at måle temperaturen uden et separat termometer.
  • Min/max peak gør det muligt at registrere uregelmæssigheder med en superhurtig hastighed på 250 µs.
  • Den dobbelte displayopløsning på 6000 eller 20000 cifre giver dig mulighed for at se små ændringer i de viste målinger.
  • Sikkerhedsspecifikationer i henhold til overspændingskategorierne KAT III 1000V, KAT IV 600V.
  • Designet og fremstillet i USA.
  • Livstidsgaranti
  • Fluke 87V - blot et af Flukes pålidelige instrumenter.

Fluke fremstiller verdens mest pålidelige testinstrumenter, og Fluke 87V er meget mere end det. Hvis du arbejder med HVAC-systemer, har brug for et lille måleapparat til små områder eller er i el- eller reparationsbranchen, skal du se hele Flukes komplette sortiment af digitale multimetre.

Fluke-måleudstyr i industrielle miljøer

Find ud af, hvilket digitalt multimeter fra Fluke der passer bedst til dig. Det er vigtigt at vælge det rigtige digitale multimeter, da disse instrument bruges til mange applikationer i industrielle miljøer.

  

Helios Preisser glidekaliber

I over 80 år har Helios Preisser været en pålidelig partner inden for alle aspekter af højpræcisionshåndmåling og tilbyder et bredt og dybdegående udvalg af håndmålingsteknologi af høj kvalitet.

DIGI-MET 1320 417 digital måleapparatet er en ægte all-rounder i rustfrit stål, der er modstandsdygtig over for fugt og sved fra hånden. Skemåleren har en nøjagtighed i henhold til DIN 862. Følgende applikationer QuickStart-elektronik, QuickLock-funktion, nulstilling og PRESET-funktion (forudindstilling af den målte værdi) letter arbejdsgangen.

     

VOLTCRAFT - Måle- og prøvningsudstyr til laboratoriebrug

Kravene til moderne måleteknologi til forskning, udvikling og laboratorier stiger konstant. VOLTCRAFT moderniserer og udvikler konstant sine måleinstrumenter for at opfylde de øgede krav. Multimetre af bænktype med den højeste præcision eller funktionsgeneratorer med et fremragende funktionsudbud, er vægten også lagt på digital teknologi i skalaen og oscilloskoper med blandede signaler, forkortet MSO-oscilloskoper, er en del af produktfamilien. Der lægges dog ikke kun vægt på egenskaber og funktioner, men også på et design, der er tilpasset moderne krav. Oscilloskoper, funktionsgeneratorer, bordmultimeter og laboratorieenheder tilbydes i et tidløst sort design....

Præcis skræddersyede løsninger til praktisk brug og innovative udviklinger til brugervenlig betjening muliggør en effektiv anvendelse af produkterne. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde.

Varemærker

Vores bedste udvalg af produkter til metrologi

Dette kunne være interessant

Alt i forbindelse med metrologi

 

40 år med VOLTCRAFT: måle- og testteknologi til laboratorier