40 år med VOLTCRAFT, pålidelig og præcis

Milepælene i en succeshistorie

Uanset om det er inden for el- og miljøteknik, strømforsyning, opladningsteknologi og powerbanks eller endoskoper: Tekniske brugere inden for udvikling, laboratorier, handel, vedligeholdelse og uddannelse, studerende og lærlinge, teknologientusiaster og professionelle gør-det-selv-folk sætter pris på den solide og innovative teknologi i VOLTCRAFT-produkterne, som har bevist sig i praksis i over fire årtier.

De forskellige produkter i de sidste 40 år har ikke kun markeret milepæle i VOLTCRAFTs succeshistorie, de har også sat standarder i branchen: I 1982 blev det første produkt introduceret på markedet. Et digitalt multimeter. VOLTCRAFT 6010, som opfyldte datidens standarder, men som blev tilbudt 60 % billigere end konkurrerende produkter.

I dag er mere end 1700 VOLTCRAFT-produkter tilgængelige i hele Europa.

Produkter

Oplev et nyt spændende emne fra måle- og testteknologi hver måned

SPARE ENERGI

GEMME MÅLTE VÆRDIER

KALIBRERINGSLABORATORIUM

Historiske rødder

Multimeter

For 40 år siden var multimetre med digitale displays meget populære. De målte værdier var direkte og nemme at aflæse i modsætning til analoge apparater med displays med forvirrende skalaer. VOLTCRAFT 6010 fra 1982 var dengang den nyeste teknologi og uovertruffent billig.

Samtidig findes der passende multimetre til alle anvendelsesområder. Der findes mere end 100 forskellige håndholdte multimetre, specialmultimetre og naturligvis laboratoriemultimetre. VC-7200 har et meget letlæseligt grafisk display til værdier og grafer. Dynamiske kurver, akkumuleringer, progressioner og meget mere kan nu vises.

Multimeter

STRØMFORSYNING TIL LABORATORIER

Fra robuste strømforsyninger til specialiseret laboratorieudstyr

Allerede i 1982, det år, hvor virksomheden blev grundlagt, var den første styrbare laboratoriespændingsforsyning TNG 30 tilgængelig. Få år senere blev den første programmerbare strømforsyning Digi 35 med et tastatur med 10 taster til direkte indtastning af strøm og spænding populær. I 1998 fulgte anden generation af Digi 35 med computerinterfa.

I dag fremstiller VOLTCRAFT mere end 60 forskellige laboratoriespændingsforsyninger i alle energiklasser og til alle anvendelsesområder. Hvis det er nødvendigt, fås strømforsyninger også som ISO- eller DAkkS-kalibrerede versioner.

Laboratorium voedingen

"MÅLETEKNOLOGI FOR MILJØET "

Fra IR-termometre til et komplet udvalg af miljømålinger

Med dette IR-termometer har VOLTCRAFT for første gang i 2003 gjort det muligt at måle temperaturen uden kontakt. Med konventionelle sensorer kan roterende aksler på motorer og gear næppe måles uden sikkerhedsbegrænsninger. Det blev derfor ret nemt at bestemme overfladetemperaturer på afstand i 2003.

I dag er der mere end 260 produkter inden for kategorien temperaturmåling. Fra målesonder til termiske kameraer i lommestørrelse, der passer ind i enhver arbejdsjakke. Samtidig findes der et helt arsenal af måleinstrumenter til gas, vandkvalitet, vind, belysning, radioaktivitet og mange andre miljøkategorier. Disse udviklinger understreger VOLTCRAFTs ekspertise, der rækker ud over den klassiske elektriske måleteknologi.

Milieu meettechniek

OPLADNINGSTEKNOLOGI

Oplader batterier effektivt

Da VOLTCRAFTs første oplader med processorstyrede opladningsprocedurer kom på markedet i 1995, var det endelig slut med batteriernes død. Optimerede opladningskurver, afhængigt af celletypen, forhindrede overopladning. Opladningsspænding og -strøm blev kontrolleret. Med tiden kom der nye batteriteknologier med nye krav på markedet, og der fulgte integrerede batteristyringsprogrammer og endda reaktivering af batterier, som man troede var døde.

Moderne genopladelige batterier med høj ydeevne findes hovedsagelig i mobile enheder og har ikke længere noget til fælles med tidligere nikkel-cadmium-batterier. Superhurtig opladning uden memory-effekt - om muligt uden selvafladning af batterierne - er normen i dag. PD er det magiske ord: Power Delivery. Opladeren og mobilenheden udveksler oplysninger om, hvor meget strøm der skal leveres og hvornår. Med en plug-in strømforsyning eller til opladning, når du er på farten: VOLTCRAFTs kraftfulde opladere og powerbanks med PD-teknologi.

Laadtechniek

VOLTCRAFT 40 ÅR