Fire stærke partnere til vellykkede byggeprojekter

Udfordringerne i forbindelse med installation af moderne byggeteknologi er enorme. Det er netop her, vi vil starte og vise produkter og løsninger til dine behov. Vi har udvalgt fire mærker, der tilbyder komponenter af høj kvalitet til byggeteknik, og vi vil gerne præsentere dem her.

  • Sikkerhedsteknik fra SYGONIX
  • Netværksteknologi fra RENKFORCE
  • Installationsmateriale fra TRU Components
  • Byggemålingsteknik fra VOLTCRAFT

      

Overvågningsteknologi

Kablede systemer er altid det første valg, når billedkvalitet og pålidelighed er vigtige faktorer. Manipulationssikkerheden er også meget højere end ved signaloverførsel via radio. Moderne kameraer fra SYGONIX understøtter flere transmissionsformater som AHD, HD-CVI, HD-TVI og analogt, hvilket sikrer billedkvalitet i høj opløsning dag og nat.

Kameraerne leverer signalet til en digital optager. Optageren er ansvarlig for behandling, lagring, visning og alarmer. Optagerens software registrerer også bevægelser og sender en alarmmelding, hvis den er programmeret i overensstemmelse hermed.

 

 

Netværksteknologi

For komponenter i moderne byggeteknologi er det vigtigt at planlægge et stærkt netværk med en høj transmissionshastighed. Hvis netværkskomponenter af høj kvalitet indgår i planlægningen, er netværket fremtidssikret og har også tilstrækkelige ydelsesreserver til dataintensive applikationer på et senere tidspunkt.

 

 

Installationsmateriale

Efterspørgslen efter installationsmateriale bliver mere og mere omfattende. Tidligere var det tilstrækkeligt med en simpel sluk- eller omskifter, men i dag er der større krav til kvalitet, tilgængelighed og funktionalitet. Med TRU Components ønsker vi at præsentere et stærkt brand med en meget stor produktdiversitet, som især overbeviser på grund af produktbredden og -dybden. TRU Components har mange komponenter til rådighed, især til panelopbygning inden for display- og styreteknik. Vandalismebeskyttede trykknapper og kontakter samt et stort antal optiske og akustiske displays er tilgængelige i mange varianter.

Bygningsmålingsteknologi fra VOLTCRAFT

Siden 1982 har VOLTCRAFT-mærket stået for innovativ, banebrydende teknologi inden for test og måling. Nøjagtighed, pålidelighed og sidst men ikke mindst fokus på sikkerhed i forbindelse med brugen af apparaterne er i højsædet. Mange instrumenter er også tilgængelige som ISO-kalibrerede eller endog DAkkS-kalibrerede versioner af højere kvalitet til virksomheder, hvis brugen af denne kalibrering er obligatorisk.

Til målinger i forbindelse med installation eller vedligeholdelse af bygninger har VOLTCRAFT udviklet en række apparater, der vil gøre dit arbejde meget lettere

Direkte til mærkevarebutikkerne

Hvis du leder efter flere oplysninger og produkter inden for byggeteknik, kan du gå direkte til mærkebutikkerne SYGONIX, RENKFORCE, TRU Components og VOLTCRAFT. Du skal blot klikke på mærkelogoet og opleve hele produktverdenen.