Spændende læring! Inspirér med innovativ måleteknologi

Veludstyrede klasseværelser og velfungerende udstyr er afgørende forudsætninger for at fremme naturvidenskabelig og teknologisk viden på en specifik måde. Vores brede udvalg af måleværktøjer tilbyder den nyeste teknologi til skoleværksteder, laboratorier og arbejdsrum. Som uddannelsesinstitution kan du drage fordel af et individuelt samarbejde med udvalgte leverandører og købe dine produkter til en fordelagtig pris - alt fra samme sted.

    

Chauvin Arnoux: Partner for måleteknologi inden for uddannelse

     

Uddannelse er et meget vigtigt emne for Chauvin Arnoux. For at uddybe og konsolidere den teoretiske viden er praktiske færdigheder og metrologisk kontrol af elektriske systemer af afgørende betydning. Hurtig indlæring, forståelse, evaluering af måleresultater og sikker håndtering af metrologi er et vigtigt fokus i dagens uddannelse. Støtten til erhvervsuddannelse i virksomheden giver mulighed for målrettet forberedelse til fremtidige opgaver i virksomheden.

Det analoge multimeter MX 1 og C.A 5003 bruges ofte til at lære at måle korrekt. Uddannelsen fokuserer på korrekt indstilling af målingen og korrekt aflæsning af de målte værdier. Desuden giver øget sikkerhed god mening. Selv i ohmmetertilstand skader det ikke multimeteret at anvende spændinger på op til 400 Veff. Du får også en akustisk alarm i ohmmeterfunktionen, hvis der er vekselspænding fra nettet ved indgangen. Dobbelt isolering op til 1500 V og vores SECUR'X-stik til målerledningerne fuldender sikkerhedspakken. Hvis multimeteret også anvendes i KAT IV-systemer, eller hvis der kræves en jævnstrømsmåling på op til 15 A, er C.A 5003 det rigtige valg.

Målinger i fordelinger skal ofte udføres på modulære terminaler til DIN-skinner. Med disse nye testprober er det uden problemer muligt at foretage målinger på 2 mm klemmer.


    

R&S®RTC1000 og R&S®RTB2000 Rohde & Schwarz oscilloskoper til uddannelsesinstitutioner

     

Rohde&Schwarz har årtiers erfaring med at udvikle innovative, markedsledende metrologiløsninger, der er kendetegnet ved høj kvalitet, præcision og kompatibilitet. Virksomheden bruger sine omfattende tekniske knowhow til at støtte universiteterne og hjælpe med at forme fremtiden - fordi førsteklasses udstyr inspirerer de studerende til at opnå optimale resultater.

Fordele ved EDU-udgaven fra Rohde & Schwarz:

  • Oscilloskopmodeller til rådighed: R&S®RTC1002, R&S®RTB2002 og R&S®RTB2004
  • 30-50% større besparelser i forhold til standardrabatter ved køb af træningsudstyr.
  • EDU-oscilloskopindstillinger: arbitrær funktionsgenerator, mønstergenerator, seriel triggering og afkodning (T&D) for I2C, SPI, UART/RS-232/RS-422/RS-485, CAN og LIN.
  • Desuden for R&S®RTB2002 og R&S®RTB2004: historik og segmenteret hukommelse samt frekvensresponsanalyse (Bode-plot).

    

Test-, måle- og sikkerhedsudstyr fra BENNING

     

Kvalitet for industri, handel og uddannelse Innovativ udvikling og ensartet produktionskvalitet har gjort BENNING-produkterne internationalt anerkendte. Design og udførelse er baseret på professionelle brugeres krav. BENNING tilbyder et omfattende udvalg af VDE-måleinstrumenter, spændingstestere, andre testinstrumenter, multimetre og strømklemmer.

BENNING ST 760+ / ST 755+ / ST 725 / ST 710 enhedstestere kan bruges til at udføre sikkerheds- og gentagelsestestest på elektrisk udstyr i henhold til standarderne DIN VDE 0701-0702, DIN EN 62353 (VDE 0751-1), DIN EN 60974-4 (VDE 0544-4) og DGUV regel 3 for at udføre dem på en sikker og tidsbesparende måde. Måleadaptere som BENNING MA 4 understøtter standardkonform testning af 3-faset udstyr med CEE-stik.

    

Samarbejde med udvalgte leverandører

Gennem vores individuelle samarbejde med udvalgte leverandører kan du som uddannelsesinstitution købe dine produkter til en absolut fordelagtig pris. Vi tilbyder dig et udvalg af produkter, der er særligt velegnede til denne sektor, og som fremmer uddannelse og træning.

Du kan se din personlige rabat på alle nedsatte varer i Conrad-sortimentet når du logger ind på din konto.

    

Relevante Services: