USB – Nøglen til det moderne liv

USB er ingen fejlstavning af et land kendt for fastfood og Hollywood, det er en af de mest anvendte opfindelser i verden. Computere, smartphones, multimedier, biler osv. - USB findes til alt. Med USB kan du gemme og overføre data, så du f.eks. kan downloade film på dit job og derefter se dem hjemme. Via USB kan du oplade telefonen i bilen, mens din partner bruger den som en GPS. USB er uundværligt i nutidens samfund.

Som en hyldest til denne enhed er her et udvalg fra vores fantastiske USB-sortiment:

  • USB 3.0 – Hurtig, hurtigere, hurtigst!
  • HDD-dockingstation – Tilslut din HDD med USB
  • Micro-USB – Sorry Apple-fans, ikke egnet til jer
  • USB-hub – Eftersom du aldrig kan få nok USB
  • USB-kabel - En adapter er løsningen til ethvert problem

Kabler og adaptere – en løsning til ethvert problem

Nu går vi tilbage til grundlaget: alt begynder med en adapter og et kabel.

Uanset om det handler om 1m-, 2m-, 10m, så har vi dette rette kabel.

Tilslutningskabel, forlængerkabel, USB-adapter, osv. - du finder det hos os. Leder du efter en specifik adapter eller et USB-kabel? Vi har det hele!

> Se vores udvalg af USB kabler


USB 3.0 – Den hurtigste standard for USB

I 90'erne lærte vi USB 1 og USB 1.1. at kende. Med en maksimal hastighed på 12 Mbit/s blev den hurtigt standarden indenfor dataoverførsel. Da verden endda overlevede millennium-overgangen, syntes det passende at opfinde USB 2.0 med en superhastighed på op til 480 Mbit/s. Til dags dato bruges USB 2.0 stadig meget, også selvom dens efterfølger blev opfundet i 2008.

USB 3.0 blev født i slutningen af 2008, er 10x hurtigere end sin forgænger og er dermed blevet den nye standard. Har din computer ingen support til USB 3.0? Intet problem, vi har også et USB 3.0 adapterkort.


HDD dockingstationer – aflæs HDD via USB

Er du en modder, clocker, tweaker eller bare PC-bruger? Så er du sandsynligvis stødt på problemet med en fuld eller ødelagt harddisk. En ødelagt HDD betyder ikke, at du har mistet alle dine film og filer! Selvom dit operativsystem giver op, er det normalt stadig muligt at læse din harddisk via – ja ja - USB! Det kan du f.eks. gøre gennem Plug & Play med en HDD dockingstation.

Navnet siger alt: en dockingstation til din harddisk. Du skal bare tilslutte en harddisk til forbindelsen, og din PC vil se den som en ekstern harddisk. Perfekt til hurtigt at læse alt, kopiere eller endda bruge din gamle HDD som en ny ekstern harddisk.

> Se vores udvalg af USB dockingstationer


Micro-USB – Porten til mobile enheder

Undskyld Apple fans: Dette er ikke for jer. Vi ønsker ikke at vælge side, men bogstaverne USB findes ikke i Lightning. 

Micro-USB er den mest anvendte USB-enhed til mobile enheder, og anvendelsen tiltager dagligt. Du kan aldrig have for mange opladere eller kabler, så tjek vores tilbud.

> Se vores udvalg af Micro-USB kabler


USB-hubs – Jo flere porte, jo bedre

Din eksterne harddisk, kortlæser, USB-stik, printer ... Alt er forbundet med USB, og man mangler altid en ekstra port, når man vil tilslutte en enhed. Derfor siger vi: jo flere jo bedre!

Und dig selv flere USB-porte med en USB-hub.

En industrial-ready metal-USB-hubs. USB-hubs med vægmontering for en struktureret arbejdsplads. Eller en USB-hub der kan skifte pr. port. Udvalget er stort.

> Se vores udvalg af USB-hubs