Los Dine computerproblemer

Sikker datalagring er en stor udfordring for alle virksomheder. Medarbejdere genererer mange gigabyte filer hver dag, så det er vigtigt at vælge de rigtige hukommelseskomponenter og tilbehør. De skal give hurtig og sikker adgang og forberede virksomheden til en større dataflow. I den digitale tidsalder er lagringsmedier (SSD'er, harddiske, lagringsservere) blevet vigtige i det daglige liv. Takket være manuelle og automatiske afbrydere, firewall-løsninger, velkendte producenter af routere i høj kvalitet og fiberoptik er det muligt at bygge en sikker IT-infrastruktur og effektivt overføre store mængder information over lange afstande.

Leverandører


Forbedre effektiviteten pa hjemmekontoret

At arbejde hjemmefra kræver et stabilt netværk samt passende udstyr der garanterer, at du bruger det fulde potentiale i internetforbindelsen. De grundlæggende dele, der er nødvendige til netværkskonfiguration er: interferensbestandig LAN RJ-45-kabler, routere og switches. En stabil, hurtig og sikker internetforbindelse er vigtig for dit hjemmekontor. Det er praktisk at Wi-Fi-netværk er tilgængelige i hele huset. Den konstant afbrudte forbindelse, den lave hastighed ved download og modtagelse af data gør det meget vanskeligt at arbejde. WiFi-udvidelse med 2,4 GHz og 5 GHz og Powerline-løsninger, der tillader Internettet at blive udvidet gennem det eksisterende elektriske netværk er til stor hjælp.

Leverandører


Find det bedste tilbehor til dine netværksenheder

Teknologi relateret til servere og netværksenheder kræver forskellige typer komplementære dele. Vi har forberedt et stort udvalg af netværkskabler og stik. De giver dig mulighed for at oprette computernetværk med gigabit-ydeevne i dit hjem, kontor og industrielt miljø. Værktøjer såsom striptænger og krympe-værktøjer er også nyttige til at opbygge en netværksinstallation. Se også vores Wi-Fi- og Bluetooth-adaptere, der muliggør kommunikation uden brug af kabler, såvel som vores USB-kabler og andet tilbehør, der supplerer det nødvendige kontorudstyr.

Leverandører