FRITZ! Smart Home

Et system hvor kommunikation mellem enheder som smartphones, tablets, indbyggede telefoner og mange flere IT-enheder er nummer et.

Mål dit strømforbrug for enhver enhed. Sluk eller tænd for en lampe uden at bevæge dig hen til stikkontakten. Få hurtig internetforbindelse overalt i huset. Slip for problemer med wi-fi. Og så har vi ikke engang nævnt nogle af de mange telefonalternativer. Alt er muligt med FRITZ! Smart Home.

En AVM FRITZ!-enhed til dit hjemmenetværk

Dine wi-fi-hastigheder når op til 450 MBit/s. Du får et kablet eller trådløs netværk, i begge tilfælde sikret med integreret firewall og WPA2-kryptering. For endnu større sikkerhed i dit hjemmenetværk har FRITZ! også dual-band 2,4 GHz eller dual-band 5 GHz.

> Se vores udvalg af FRITZ!

Mål dit strømforbrug per enhed

AVM FRITZ! DECT 200, er en enkel lille enhed, hvilket betyder meget for dit netværk. Mål dit strømforbrug og aflæs disse data på din computer, smartphone, tablet eller Notebook, som du kan styre med FRITZ! DECT 200. Få en enhed til at slukke eller tænde på faste tidspunkter, uden at skulle bekymre dig om at tænde eller slukke på selve enheden. Også tilsluttet en internetforbindelse ved den, hvornår den skal slukke igen. FRITZ! DECT 200 tager sig af det.

> Til produktet

Et netværk via stikkontakten

Stop med at lægge kabler i dit hus! Med AVM FRITZ! Powerline kan du udvide dit hjemmenetværk via din stikkontakt. Dette gør det muligt at få en god internetforbindelse i næsten alle dele af dit hjem. Via el-nettet kan du nå hastigheder op til 500 Mbit/s.

> Se vores udvalg af Fritz! Powerline

Udvid dit trådløse netværk med op til 300 Mbit/s

AVM FRITZ! En repeater henter wi-fi-signalet fra for eksempel dit hjemmenetværk, og forstærker dette signal i det område, hvor repeateren er placeret. På den måde kan du tilbyde en god wi-fi-dækning i hele bygningen. Nem installation med WPS (Wi-Fi Protected Setup)-knappen og egnet til alle 230V-stik.

> Se vores udvalg af Fritz! Repeater

Tilslut nemt og hurtigt din bærbare computer til WLAN.

Med AVM FRITZ! WLAN USB-Stik er din bærbare computer, PC eller notebook nemt og hurtigt forbundet til forskellige wi-fi-netværk. Nemt og praktisk til at tage med overalt. En slags lille router til din lomme.

> Se vores udvalg af FRITZ! WLAN USB stik