Få arbejdet gjort med det bedste udstyr

Få gavn af et omfattende udvalg af værktøjer og tjenester, der er skræddersyet til de daglige behov hos fagfolk og undervisere. Vores kvalitetsprodukter fra førende producenter overbeviser med perfekt funktionalitet og bedste ydeevne.

  • Effektivt og præcist

  • Hurtigt og produktivt

  • Velorganiseret og sikkert

Byggeri og renovering

Pålideligt og robust værktøj til byggepladsen

Reparation og vedligeholdelse

Let og mobilt udstyr

Arbejdsplads og uddannelse

Professionelt værkstedsudstyr

   

Digitale indkøbsløsninger hos Conrad

Hurtigere indkøb med eProcurement

Reducer din tid, og spar op til 30 % i procesomkostninger.

Specielt til mindre virksomheder tilbyder Conrad med "Smart Procure" en hurtig browserbaseret løsning. Prøv den uforpligtende af via en testkonto. Derudover tilbyder Conrad en løsning til virksomheder med direkte forbindelse til et eksisterende ERP-system via OCI (Open Catalogue Interface) eller PunchOut-interface.

Valget er dit.

   

Arbejde med netværksværktøjer fra Bosch Professional

I verden af i dag kan mange processer og operationer optimeres gennem intelligente og digitale løsninger. Bosch Professional tilbyder mange måder at arbejde nemmere, hurtigere og smartere på med forskellige apps og tilsvarende smart elværktøj og måleudstyr. Enhederne kan forbindes til den respektive app via Bluetooth for at få adgang til visse funktioner. Fjernadgang til enhedsindstillinger, lagerstyring eller lagring og deling af måledata er blot nogle få eksempler.

Bosch Toolbox-appen:
det digitale værktøj til professionelle

Bosch Toolbox er udviklet til bygningsarbejdere, elektrikere, gartnere og landskabsarkitekter, industriarbejdere, metalarbejdere, blikkenslagere og HVAC-teknikere samt tømrere og murere. Den gør dem endnu mere effektive i deres daglige arbejde.

PRO360:
dit digitale kontrolcenter

PRO360 er en gratis portal for mange af Bosch Professional Services. Ved at registrere dig får du permanent adgang til alle fremtidige og nuværende tjenester. Den digitale enhedsliste giver dig et perfekt overblik over dit udstyr og din garanti - uanset om du er på stedet eller ved din computer.

Netværksmålingsteknologi:
Hurtig. Enkel. Nøjagtig.

Med Bosch Professional måleudstyr kan du opleve fordelene ved netværksteknologi som aldrig før. Forskellige apps gør det muligt at fjernstyre enhederne. Indstillinger med et tryk på en knap og praktisk fotodokumentation.

Topinnovationer i bygge- og anlægssektoren

Produkter

Topkategorier for bygge- og anlægsbranchen

Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til elværktøj.

De bedste mærker til byggeri og anlæg

Tjenester til at hjælpe dig videre