Produktivt og sikkert arbejde under vanskelige forhold

Koncentrer dig om det væsentlige i dit arbejde. Vi leverer robuste værktøjer af høj kvalitet til dette formål. Til sikkert og produktivt arbejde. Med akku-værktøjssystemer, hvor ét batteri passer til alle værktøjer, kan du fleksibelt klare enhver opgave.

  

3M - Sikkerhedsløsninger til byggebranchen

Vi bygger på din sikkerhed

Bygge- og anlægsbranchen dækker et stort antal komplekse arbejdsområder. Det omfatter store projekter i bygge- og anlægsbranchen helt frem til færdiggørelsen. Hos 3M arbejder vi hver dag på at optimere 3M's sikkerheds- og sundhedsløsninger yderligere for at minimere sundhedsrisikoen for dine medarbejdere i deres komplekse arbejde.

I denne branche bygges der imponerende strukturer, hvor dine medarbejdere udsættes for mange farer. Disse omfatter hoved- og øjenskader, risiko for høretab, luftbårne forurenende stoffer, fald fra højder, UV-stråling og meget mere. Hos 3M tilbyder vi integrerede sundheds- og sikkerhedsløsninger, der er designet til at holde dine medarbejdere sikre og komfortable. Som en betroet partner er 3M forpligtet til at hjælpe dig med at skabe et sikkert arbejdsmiljø.

Bosch AMP batterisystem

    

Mange mærker. Mange maskiner. Et batterisystem.

En anden fordel ved Bosch Professional 18V-batterier? Bosch Professional har etableret AMP Share-batterisystemet på tværs af mærker. Det betyder, at Bosch Professional 18V-batterier ikke kun er kompatible med Bosch Professional-værktøj, men også med mange værktøjer fra andre mærker. For takket være den stadigt voksende liste over partnermærker kan du bruge flere og flere enheder med batterisystemet og opbygge dit lager af 18V-værktøj. Med mere end 80 millioner solgte batterier og et hurtigt voksende fællesskab er AMP Share det 18V-batterisystem, du kan stole på.

Alle fordele på et overblik

  • fuldt kompatibel
  • førende batteriteknologi
  • professionel erfaring
  • sparer tid, plads og peng

Kabeldrift med kun ét 18V-batteri

BITURBO Brushless står for højtydende batteridrevet værktøj med kun ét 18V-batteri. BITURBO-værktøj kan klare de mest krævende materialer og opgaver, men hurtigere, lettere og nemmere. BITURBO-værktøj frigør kraften fra batteridrevet værktøj på op til 2.000 watt med kun ét kraftfuldt ProCORE18V-batteri.

   

Fein Multimaster, nu med 18-volts AMPShare-system

MULTIMASTER 500, 700 og 700 1,7-batterimodellerne fås med batteristik til 18-volts AMPShare-systemet. AMPShare, powered by Bosch: Det er navnet på den nye, globale batterialliance på tværs af producenterne.

Den nye batteriplatform giver klare fordele for brugerne: Kunderne hos partnervirksomhederne kan bruge eksisterende 18-volts AMPShare-batterier med FEIN MULTIMASTER 500, 700 og 700 1.7. FEIN-kunder udvider også deres anvendelsesmuligheder med AMPShare, da de kan bruge elværktøj fra forskellige producenter med AMPShare-batterier. Dette bæredygtige system giver således kunderne større fleksibilitet og omkostningsbesparelser.

FEIN er opfinderen af multiværktøjer.

Siden opfindelsen hos FEIN for mere end 50 år siden har MULTIMASTERen været et succesfuldt produkt. I dag har FEIN tre effektklasser af disse maskiner i sortimentet, hver som net- og batteriudgave, opdelt i MULTIMASTER 300, 500 og 700. Brugerne værdsætter multiværktøjet som en universel problemløser til savning, slibning, polering, skæring, filning, skrabning, skæring og rengøring. Fagfolk som tømrere, møbelsnedkere og indretningsarkitekter stoler lige så meget på MULTIMASTER som metalarbejdere og installatører til specialiserede anvendelser.

   

VOLTCRAFT: Den nye multimeter-serie

Skræddersyede funktioner til dit design

Alle tre nye modeller har optimerede skærme, nye kabinetter med mekanisk beskyttelse og mange andre funktioner, der gør det muligt at koncentrere sig 100 % om arbejdet.

For eksempel tilbyder VC-800-serien innovativ magnetisk teknologi.
Begge hænder fri til at måle! Ekstra stærke neodymmagneter indbygget i huset sikrer et fast greb om døren til fordelerskabet. Desuden kan et af målepunkterne fastgøres magnetisk til enheden.

Desuden slukker målerne, når du er færdig, og ikke når du står på stigen.

Vores anbefalinger

Forbrugsvarer til byggepladsen

Til alle anvendelser, på stedet eller på værkstedet.

Topkategorier for bygge- og anlægsbranchen

Hos os finder du et bredt udvalg af skruer og industrielt tilbehør.

De bedste mærker på dette område

Tjenester til at hjælpe dig videre