Værktøjer til mobil brug

Når det drejer sig om reparation og vedligeholdelse, kan du stole på det bedste værktøj til at få arbejdet gjort. Med smarte vejledninger og digitale værktøjer er du godt rustet til enhver udfordring i feltet.

   

Testo: digitale værktøjer til køle- og varmepumpemekanikere

Service- og vedligeholdelsesteam for kølesystemer og varmepumper

Da driften af kølesystemer indebærer et betydeligt energiforbrug, er det endnu vigtigere at drive systemerne professionelt og effektivt. For at sikre korrekt drift af anlægget er Testo-produkterne til din side - de dækker pålideligt alle måleopgaver i forbindelse med køleteknologi. Desuden gør de dit arbejde mere effektivt og behageligt end nogensinde før.

Justeringer til køling: Smart App til måling af tryk, temperatur og fugtighed.
Opladning af køleanlæg: Takket være trådløs interaktion mellem den nye kølemiddelvægt testo 560i og den smarte ventil med testo Smart App og installatørens hjælpemidler til opladning baseret på kølemiddelvægt, overophedning og underkøling.
Tømning af køleanlægget: takket være trådløs interaktion mellem testo 552i og testo Smart App til kabel- og slangeløs vakuummåling.

   

Knipex: installation og vedligeholdelse af kabler og elektriske installationer

KNIPEX-skæreværktøjer til bearbejdning af alle typer kabler har én ting til fælles: de er perfekt designet til den pågældende kabeltype, forenkler arbejdet med minimal indsats, kombinerer flere arbejdsgange i ét værktøj, er innovative og kan anvendes fleksibelt. Med KNIPEX-kabelskærere til komposit- og plastkabler kan f.eks. aluminiumkomposit- og plastkabler med en diameter på op til 26 mm klippes med op til 60 procent mindre kraftanstrengelse end med en konventionel saks. Klipning og fasning i ét trin, det er det, som KNIPEX DP50 står for. Det perfekte VVS-værktøj skærer plastrør med en diameter på 32, 40 eller 50 mm og en vægtykkelse på op til 2,4 mm. Den specialiserede KNIPEX TubiX® XL-kabelskærer laver det perfekte snit på kobber-, messing- og rustfri stålkabler med en vægtykkelse på op til 2 mm og en diameter på 6 til 76 mm (1/4"" - 3"").

Maksimal præcision, højst mulig sikkerhed eller blot det perfekte basisudstyr til enhver elektriker, alt dette kan findes i KNIPEX-produktsortimentet. VDE-værktøjssættet fra KNIPEX fokuserer på sikkerhed, brugervenlighed og kvalitet. Basisudstyret af høj kvalitet til arbejde på elektriske installationer består af spændingsisolerede kombinationsstænger, diagonalskærere og flade rundstænger. KNIPEX NexStrip® garanterer en stor tidsbesparelse, fordi multiværktøjet kan skære, afisolere og crimpes. Crimpning er en af de mest pålidelige, alsidige og omkostningseffektive forbindelsesteknikker i dag. Den selvjusterende endekapselcrimpen til pålidelig sekskantet crimpning af endekapsler og dobbelte endekapsler med større kapacitet muliggør et meget præcist og overensstemmende arbejde med maksimal brugervenlighed.

   

Wera 2go

Kompakt, smart, Wera: det rigtige værktøj altid ved hånden

Hvorfor har vi så ofte ikke de rigtige værktøjer ved hånden? Årsagen er, at for mange værktøjer og for tunge værktøjstasker ofte gør det svært at bære dem. For os var det en selvfølge at konstruere værktøj og værktøjssæt til så mange anvendelsesområder som muligt, som også kan bæres uden problemer på mobile arbejdspladser. Wera's løsning: Kraftform Kompakt-værktøj og værktøjssæt i tekstiltasker. F.eks. et håndtag, hvori knive med forskellige profiler kan indsættes. Opbevares kompakt og beskyttet i lette og robuste tekstilposer. Desuden forskellige værktøjs- og brugersæt, der gør mange opgaver mulige med kun ét sæt.

De fra tidligere kendte metalkufferter, som kræver mindst én hånd til transport, kan nu erstattes af de kompakte kasser og kufferter. Og den betydeligt reducerede vægt af et sæt gør det meget mere behageligt at bære end nogensinde før. Kompakt - Smart - Wera.

Voltcraft - Målingsteknologi til reparationstjenester

   

Passion for topteknologi og høj kvalitet i over 40 år. VOLTCRAFT tilbyder et bredt udvalg af apparater inden for professionel måleteknologi, strømforsyning og opladningsteknologi. Der stilles særlige krav til mobil måleteknik til fejlfinding på stedet. Lang batteri- og batterilevetid, klart læselige displays under alle lysforhold eller særlige funktioner, der forenkler fejlfinding og reducerer reparationstiden. VOLTCRAFT har indarbejdet krav fra praksis i udviklingen af mobil måleteknik for at støtte fagfolk i deres daglige arbejde.

Mer att upptäcka

Top mærker på dette område

Tjenester til at hjælpe dig videre