Digital uddannelse: Makerspace

Makerspace: Et rum spækket med muligheder

Praktiske arbejdsområder giver de studerende mulighed for at prøve tingene, være kreative, udforske og opdage. En tværfaglig undervisning i projekter viser, hvor spændende det kan være at lære nye ting og selv løse problemer.
Vi støtter dig med den rigtige teknologi til opsætning af dit makerspace.

 

Brug af videoer

Omkring halvdelen af de 12- til 19-årige ser regelmæssigt videoer på YouTube og andre videoportaler. Men videoer kan også integreres i lektionerne. Selv når skolerne er lukkede, kan videoerne hjælpe de studerende derhjemme til at forstå komplekse problemstillinger. Der er mulighed for at sætte videoen på pause og gentage forklaringen, og tempoet kan således justeres individuelt. Forklarende videoer hjælper de studerende med at forstå og forankre komplekse oplysninger i deres hukommelse. Vi støtter dig med den rigtige teknologi til at skabe letforståelige videoer.

✔ Webkameraer ✔ Kamerastativer ✔ Lighting

 

Produkter

 

Brug de kreative talenter

Udvikling af kreativitet er stadig en elementær del af uddannelsesmiljøet. Tænk ud af boksen, stimulér fantasien og få gang i de kreative sider. Kreativitet ses som en vigtig kvalifikation for fremtiden. Vi inspirerer med nye tilgange, der fremmer de kreative processer. Opdag vores omfattende teknologiudbud til de kreative sjæle.

✔ Tegnetablets ✔ Redigering af billeder, videoer og musik ✔ 3D-touchpenne

 

Produkter

 

Løsning af problemer via designtænkning

Dét at løse komplekse problemer er en udfordring, som de studerende står overfor i fremtiden. Designtænkning er en nyttig måde at øve sig på i mange forskellige sammenhænge. Gennem dette gruppearbejde, hvor de repræsenterer deres egen mening og derefter præsenterer resultaterne, får børn og unge selvtillid og lærer mere end det rent obligatoriske skolepensum. Her finder du et solidt udstyr til præsentationer og gruppearbejde i dit makerspace.

✔ Præsentationer ✔ Digitale flipcharts ✔ Flipcharts & accessories

 

Produkter

 

3D-printere

3D-printere gør det muligt for de studerende at træde ind i et helt nyt univers, hvor problemer og opgaver kan overvejes kritisk og løses interaktivt. Fantasi, kreativitet og dét at få en teknisk indsigt er vigtige komponenter i det innovative læringskoncept. Gennem brugen af 3D-printere kan der arrangeres 3D-modeller, alt efter ønske. Du finder nyttig support i vores gratis guide "3D-print". Den er designet med trinvise instruktioner, der viser, hvordan man integrerer dette spændende emne i specialiserede klasser eller i uddannelsesmiljøer.

✔ 3D printere ✔ Filament ✔ Software

 

Produkter