Praktisk uddannelse: Uundværlige værktøjer og materialer

Håndværktøjer – skræddersyet til de forskellige opgaver – sikrer hurtige fremskridt, sparer energi og forhindrer ulykker. For studerende er dette et vigtigt aspekt, idet de forbedrer de praktiske lektioner. Med mærkevarer af høj kvalitet får skolen også robuste, holdbare og sikre værktøjer. Hos Conrad finder du det perfekte valg til enhver form for praktisk lektion.

    

Håndværktøjer til håndværksfagene

De praktiske færdigheder bliver stadig vigtigere, selv i en computerstyret verden. De forskellige materialers natur er noget, vi kun kan opleve i praksis. Følelsen af at have skabt noget på egen hånd er altid inspirerende.

Specielt for skoler er kvalitet og sikkerhed en altafgørende faktor. Med de rigtige værktøjer kan selv de små lave noget unikt fra en bred vifte af materialer.

    

Måleudstyr

Måleinstrumenter er vigtige, så man tydeligt kan vise de studerende fysiske størrelser som spænding, elektrisk strøm, kraft, tryk og støj. En moderne måleteknologi bør derfor være en integreret del af ethvert skolelaboratorium. Conrad har et stort udvalg af mobile og stationære enheder i den sædvanlige pålidelige kvalitet.

    

Loddeteknik

Takket være vores eksperters knowhow kan Conrad tilbyde loddeteknologi til alle typer uddannelsesinstitutioner. Bliv overbevist af kvaliteten og robustheden på vores loddestationer, der kommer fra varemærker som Toolcraft, Weller og mange andre.

Måske har også dette din interesse?

Orden i arbejdslokalet

Især på arbejdspladser er det vigtigt, at at alle instrumenterne opbevares korrekt. Dette er den eneste måde, hvorpå man kan sikre sig, at det er muligt at finde de forskellige forbrugsvarer – der muligvis også skal genbestilles – især når de bruges i forskellige klasser. En forkert opbevaring kan i værste fald ødelægge materialerne. For at forhindre dette tilbyder Conrad passende muligheder for opbevaring af værktøjer og opsætning af værkstedet.

Beskyt dig selv og dine studerende

Der kan hurtigt opstå mindre skader, når man arbejder sammen i værkstedet. Et førstehjælpssæt er derfor obligatorisk. Det er dog også godt at undgå mulige og langsigtede skader, såsom høretab. Du kan her finde personligt beskyttelsesudstyr og førstehjælpssæt.