Digital undervisning: Facility managers

Inden for området facility management findes der mange forskellige funktioner, lige fra at styre hele skolebygningen til at stå for udstyr og være supervisor for alle de tekniske systemer. Kontoret skal være lige så alsidigt som arbejdsområdet, og her spiller kvaliteten på udstyret en vigtig rolle. Hos Conrad Elektronik finder du ikke kun det perfekte udstyr, men også de tjenester, der forenkler arbejdet for en facility manager.

 

Renlighed beskytter

Udover de ekstra rengøringstiltag som følge af COVID-19 har de bygningsansvarlige (facility managers) fået tildelt et nyt og uhyre vigtigt ansvar i forhold til de forskellige rengørings-, desinfektions- og hygiejnetiltag. En vigtig prioritet, der er med til at optimere sikkerheden og sundheden for alle i den pågældende bygning.

✔ Mundbind ✔ Desinfektionsmidler

 

Produkter

 

Hold styr på forbrugsvarerne med Mobile Alerts-knapperne

Det kan være en svær opgave at holde styr på de respektive forbrugsvarer, særligt på store skoler, men det er en vigtig opgave, så man ikke pludselig løber tør for de vigtigste forbrugsvarer. Det kan være alt fra håndklæder på toiletter, whiteboard-tuscher i de forskellige klasseværelser til desinfektionsmidler ved indgangene. Det er som regel svært at have det fulde overblik. Smart Switch-sættet fra TechnoLine og Conrad Connect kan dog være en stor hjælp. Så snart der trykkes på Mobile Alerts-knappen, får du en notifikation på din telefon, og du ved, at det er tid til at fylde op. Via Smart Ordering Service kan du genbestille dine varer blot ved at trykke på en knap eller ved stemmegenkendelse.

✔ Se Mobile Alerts-knappert

 

Conrad Connect

Abus

Homematic

 

Smart indendørsklima

Vi kender det alle; varmeregningen løber løbsk, når vinduerne er åbne. Det er selvfølgelig godt at få frisk luft til hjernen, ligesom den friske luft reducerer forekomsten af aerosoler i klasseværelset. Du kan spare masser af penge ved at vælge en smart vindueskontakt, der helt automatisk slukker for varmen, når vinduet står på klem.

✔ Smart radiatortermostat ✔ Vindueskontakter ✔ Bygningssensorer

 

Produkter

 

Hold øje med temperaturen og luftkvaliteten

Smart facility management tilbyder skoler og uddannelsesinstitutioner nye muligheder for at overvåge temperaturen og luftkvaliteten. Du får et pålideligt overblik over alle data i pedellens/viceværtens bygning, og det sker via fleksible dashboards fra Conrad Connect. Varmen i klasseværelserne kan tjekkes på de respektive dashboards, og der kan ligeledes slukkes for varmen i ferier og weekender. Få styr på statusændringer, så du kan agere, når der er behov for det. Hvis det er et ønske, kan der også tilføjes en ekstra sikkerhed i form af bl.a. overvågningskameraer, der helt ubesværet kan integreres i systemet.

✔ Se projekter ✔ Spar energi i weekend og ferier

 

Produkter

 

Sikkerhed på skolen

Det er en vigtig opgave for alle skolemyndigheder at sørge for, at elevernes sikkerhed bliver optimeret. Ved hjælp af vores sikkerhedsteknologi kan du beskytte bygninger, lærere og de studerende.

✔ Sikkerhedskameraer ✔ Alarmsystemer ✔ Sensorer

 

Produkter