FREMTIDEN: DIGITAL UNDERVISNING

Vores børn er glade for at kunne komme tilbage i skole. Er det ikke det, som mange lærere gerne ville have? For at holde det på den måde skal enhver skole tilpasse sig de nuværende forhold og være godt rustet. Det er klart, at digitaliseringen skal finde sted i alle skoletyper og klasser. Fokus varierer alt afhængigt af den respektive aldersgruppe og uddannelsesinstitution. For at realisere dette understøtter Conrad Elektronik skolerne med passende tjenester og et omfattende specialtilbud.

I løbet af de næste par uger introducerer vi dig for de forskellige rum på hver skole sammen med det perfekte udstyr og omfattende tjenester, der støtter dig i udfordringen med digital undervisning.

Klasseværelse

Uanset om det gælder professionel præsentationsteknologi eller digitale slutenheder kan du hos os få udstyr til digitalisering af dit klasseværelse – enkelt, hurtigt og fra ét og samme sted. Med vores udvalg af tekniske innovationer og løsninger, der er specielt skræddersyet til skoler og universiteter, driver vi den digitale læring fremad i den rigtige retning.

Læs mere ›

STEM-uddannelse

Takket være materialer, der er specielt udviklet til undervisningsbrug, kan den praktiske relevans af matematik, fysik og naturvidenskab demonstreres på basis af små projekter. Vi har en række byggesæt, robotsæt, eksperimentsæt og udviklingssæt til STEM-rummet på din skole.

Læs mere ›

Praktisk uddannelse

Håndværktøjer – skræddersyet til de forskellige opgaver – sikrer hurtige fremskridt, sparer energi og forhindrer ulykker. For studerende er dette et vigtigt aspekt, idet de forbedrer de praktiske lektioner. Med mærkevarer af høj kvalitet får skolen også robuste, holdbare og sikre værktøjer. Hos Conrad finder du det perfekte valg til enhver form for praktisk lektion.

Læs mere ›

 

Facility managers

Hos Conrad Elektronik finder du ikke kun det perfekte udstyr, men også de tjenester, der forenkler arbejdet for en facility manager.

Læs mere ›

 

Makerspace

Makerspace: Et rum spækket med mulighede.

Vi støtter dig med den rigtige teknologi til opsætning af dit makerspace.

Læs mere ›