Vi tilbyder STEM-fokuserede undervisningspakker for alle aldre

STEM står for Science, Technology, Engineering og Mathematics. Udover de klassiske fag i folkeskolen, gymnasiet og universitetet er eksperimenter og projekter i børnehaven også inkluderet. Dette er motoren for innovation i økonomien og bliver derfor stadig vigtigere i de nutidige uddannelser. Vi tilbyder specielle STEM-lektionssæt til forskellige aldersgrupper og sværhedsgrader.

 

Læringspakker og eksperimentpakker

Læringspakker og eksperimentpakker muliggør både guidet og selvlært støtte til skolebørn og unge. Baseret på alder og forudgående viden vil de valgte læringspakker inspirere dine studerende til tekniske og videnskabelige emner. Indholdet præsenteres på en praktisk og legende måde med masser af plads til opdagelse og eksperimenter.

✔ Læringspakker og eksperimentpakker
✔ STEM Kits ✔ MakerSpace Kits

 

Makeblocks modulære robotsystemer gør det lettere for især børn og nybegyndere at komme i gang i en verden af robotteknologi og mikrocontrollers. Kortet er kendetegnet ved dets farvekodede RJ25-forbindelser, der er nemme at tilslutte.

Takket være problemløsende opgaver samt ved at formidle IT-koncepter giver Makeblock elever på alle færdighedsniveauer adgang til robotteknologi i skolen.

Se produkter ›

Makeblock-produkter

Børnehaven

Eksperimentér, undersøg og spørg: Børnehavebørn har en sult efter viden og en naturlig disposition til at udforske og opdage. Giv dem en legende og spændende introduktion til en verden af teknologi og kodning.

Se STEM-produkterne ›

 

  

Produkter til børnehaver

Folkeskolen

Når man underviser i videnskab og teknologi, er det vigtigt at gøre de studerende nysgerrige på STEM-fagene allerede i en tidlig alder. Vi støtter dig som lærer i at aktivere færdigheder såsom nøjagtig observation, at tænke fremad og i at udtænke løsninger.

Se STEM-produkterne ›
Se programmeringsprodukterne ›

 

 

Produkter til folkeskoler

Videregående uddannelser

At fremme interesser og færdigheder hos børn og unge med STEM-fokus er centralt for studerendes individuelle fremtidsperspektiver. Vi støtter dig med en professionel rådgivning, intuitive produkter samt udvalgte didaktiske materialer.

Se STEM-produkterne ›
Se MakerSpace Kits ›

 

 

  

Produkter til videregående uddannelser

Erhvervsuddannelser

Studie- og forskningsområder med er STEM-fokus er de stærkeste innovatorer. Fra Arduino til Raspberry Pi, fra MCU til single board-computere og strømforsyninge – Conrad tilbyder alt til forskning og undersøgelse. Og alt dette til en attraktiv specialundervisningsrabat.

Se STEM-produkterne ›

Se mikrocontroller Boards & Kits (MCU) ›

 

 

Produkter til erhvervsuddannelser