Håndværktøj

Godt udstyret til det daglige arbejde

Det ideelle værktøj til mobile opgaver. Håndværktøj er uundværligt og altid klar til brug

Conrad tilbyder det rigtige værktøj til ethvert behov

Vi andas teknik ›

Wiha speedE-skruetrækker

De, der stadig skruer med håndkraft, er endnu ikke bekendt med de nye e-skruetrækkere.

Det er rigtigt, at man i forbindelse med visse opgaver ikke bør undlade at være omhyggelig. Der findes dog et moderne alternativ, som gør brugernes arbejde meget lettere: Wiha speedE® e-skruetrækkere. Den nye speedE® II-generation kan endnu mere. Den energikrævende skrueopgave udføres automatisk og er nu endda 3 gange hurtigere end i hånden.

             

Wera Zyklop Speed - Utrolig hurtig og utrolig fleksibel.

Zyklop Speed har et svinghjul, der giver en meget høj arbejdshastighed. Og: Zyklop Speed kombinerer fordelene ved 5 skruenøgler i et enkelt værktøj. Desuden kan den bruges som skruetrækker.

Zyklop Speed skruenøgler er ægte højhastighedsnøgler: konstruktionen af svinghjulsmassen garanterer, at skrueprocessen bliver hurtig. Det rotationssymmetriske design af Kraftfrom-håndtaget og den frit drejende fatning understøtter den hurtige drejning.

Knipex automatisk afrimningstang

Knipex afisningstang

Knipex automatiske afisoleringstænger har den fordel, at de er universelt anvendelige til fine, faste og fleksible kabler. Takket være finjusteringen kan de også automatisk afrimme i det store kapacitetsområde, hvor konventionelle dispensere ellers ofte ville fejle.

Knipex selvjusterende krympetang

Knipex-krympetang

Knipex krympetænger tilpasser sig automatisk til den ønskede størrelse på hylsteret. Når brugeren klemmer, behøver han/hun ikke at justere håndkraften, da det korrekte tryk automatisk opnås takket være den låsbare positive låsning.

Top mærker

Handgereedschap: klaar voor gebruik op elk moment