Endoskoper

Det kan være praktisk at anskaffe sig et endoskop til værkstedet eller hjemmebrug, så du f.eks. kan kontrollere ledninger i hjemmet eller skader på bilen. Conrad leverer endoscopen (boroscopen of inspectiecamera’s) som hjælper dig med at se det, du ikke kan se med det blotte øje. 

Det er et super praktisk redskab for bl.a. mekanikere, blikkenslagere, urmagere, låsesmede, bygningsinspektører samt de hobbybiologer, der ønsker at undersøge muldvarpegange eller fuglereder. Et endoskop bør være en naturlig del af værktøjskassen, og med det forskellige tilbehør, som du også finder i vores sortiment, kan du udbygge dit endoskop efter behov.

> Se vores udvalg af endoskoper

Videoendoskopet fungerer med en CMOS- eller CCD-kamerachip på spidsen og er perfekt til optagelser til f.eks. rapporter. Videoendoskoper har som regel en direkte billed- og videovisning, ligesom det er muligt at gemme data på SD-kort. Under optagelse eller afspilning kan separate billeder genereres parallelt, så man ikke går glip af vigtige hændelser. Videoendoskoper fås i en diameter fra 3,8 mm til 11 mm, længder fra 1000 mm til 30.000 mm, åbningsvinkler fra 30 til 100 grader og visningsretning fra 0 til 90 grader med styrbare spidser.

> Se vores udvalg af endoskoper

Billeder og videoer kan overføres til din computer via USB eller SD-kort, men kan også vises på dit TV ved hjælp af et kabel. Visse endoskoper har en indstillelig lysstyrke for det tilsluttede endoskopkamera. Billeder taget ved hjælp af et spejl kan ofte vises spejlvendt. Hvis endoskopet har en digital zoomfunktion, kan små detaljer inspiceres nøje. De fleste endoskoper er udstyrede med en dimbar LED-kameralampe, som giver en optimal belysning.