Mange arbejder hjemmefra i denne periode. Det er derfor det perfekte tidspunkt, hvis du ønsker at opgradere dine forretningslokaler. Måske ønsker du et mere omfattende netværk, bedre sikkerhed, udskiftning af din belysning og hvad med arbejdsmiljøet? For med sommeren, der nærmer sig med hastige skridt, er en behagelig temperatur og et godt iltindhold i luften et ekstremt vigtigt element, ikke kun for dine medarbejderes sundhed, men også for produktiviteten. Bliv inspireret af vores produkter og de forskellige muligheder.

  

Belysning

Den rigtige belysning er ikke kun vigtig for produktiviteten - dine energiomkostninger vil også være meget lavere. Ved hjælp af LED-belysning sparer du for eksempel hurtigt mange penge på årsbasis. Hvert lokale har naturligvis sit eget lysbehov. I vores sortiment finder du den helt rigtige belysning til det respektive lokale.

  

Sikkerhedssystemer

Det er ikke kun vigtigt at beskytte din ejendom, det er ofte også et krav fra forsikringsselskabet. Der er forskellige måder, hvorpå du kan beskytte og overvåge matriklen. Ofte anvendes der flere alarmsystemer i kombination, så man kan beskytte bygningen på optimal vis. Eftersom vi tilbyder mange trådløse sikkerhedssystemer, bliver både installation og aktivering ligetil.

  

Opvarmning, ventilation og klima

God luftkvalitet og den rigtige temperatur er en vigtig ting, når det kommer til dine medarbejderes produktivitet og sundhed. Du kan opnå dette med separate produkter, men du kan også vælge at styre dette automatisk. Derefter behøver du ikke længere at bekymre dig om denne del. Uanset hvad du vælger, finder du det i vores omfattende sortiment.

  

Netværk

Uden et godt netværk, ingen forretningsdrift. Jo flere ansatte du har, eller jo mere komplicerede dine netværksopgaver er, desto mere omfattende skal dit netværk være. Alle i virksomheden skal være i stand til at udføre deres arbejde når som helst, og du skal naturligvis også have styr på det netværkskontrollerede udstyr og maskinerne. Dataudveksling er kun muligt med et optimeret og passende netværk. Hvad har du brug for?

  

Strømforsyning

Har du en eksisterende ejendom, som du ønsker at opgradere, og har du brug for flere stikkontakter i en fart? Eller mangler du stikkontakter på et helt bestemt sted? Så skal du blot udvide dit strømforsyningsområde med power strips. Er du midlertidigt uden strøm? Så sørg for at sikre dit værdifulde udstyr og dine data med en UPS eller overspændingsbeskyttet power strip. Et praktisk redskab er desuden en timer, der automatisk kontrollerer indstillingerne for strømforsyningen.