Hvordan kan du nemt spare energi?

Energibesparelser er et varmt emne. Med enkle justeringer kan du hurtigt spare penge, både i hjemmet og i din virksomhed. Især for gamle bygninger er der meget at vinde, især nu, hvor energipriserne er steget voldsomt.
Vi vil gerne give dig nogle tips til, hvordan du hurtigt og effektivt kan spare energi.

Du kan forbedre isoleringen af dine lokaler på en enkel måde

En effektiv måde at spare på energiforbruget på, er at forbedre isoleringen i dit hjem eller din virksomhed. En stor investering i isolering af vægge og lofter kan nemt betale sig selv i løbet af få år, men du kan også forbedre isoleringen af din ejendom med billigere midler. Du kan f.eks. bruge en speciel folie og tape til utætte huller og tilføje et ekstra lag isolering til enkeltglasvinduer. Du kan ikke få et hurtigere afkast af denne lille investering!

Til den isolerende folie

Kortlæg dit energiforbrug, og spar penge

Den bedste måde at få en lavere energiregning på, er at forstå dit faktiske forbrug. Med et bredt udvalg af energimålere kan du nemt få et indblik i forbruget af de elektriske apparater i din ejendom. På ingen tid vil du vide, hvilke apparater der er de største forbrugere,og hvor du kan spare flest penge. Med vores intelligente målere kan du også tænde og slukke for store forbrugere på afstand når du vil. På den måde undgår du unødvendigt energiforbrug.

Til alle energimålere

Lavere varmeudgifter med intelligente termostater

En billig måde at reducere dine varmeudgifter med 30 % på, er at bruge en smart radiatortermostat. Du kan nemt fastgøre den til radiatorventilen og overvåge og styre både individuelle og flere termostater på denne måde.

Til alle smarte termostater Til alle smarte varmeprodukter til hjemmet

Til alle Smart Home-varmeprodukter

Spar på strømmen med LED-lys

I dag er det meget nemt og effektivt at udskifte gløde- og halogenpærer med LED-pærer. På den måde hjælper du ikke blot med at reducere unødvendigt energiforbrug, men du sparer også op til 80 % på dine energiregninger. LED-lamper er meget effektive og har en levetid på op til 50.000 timer. Desuden udvikler LED-belysning næsten ingen varme og med denne teknologi kan du få lys i mange farver. Dette gør LED-belysning velegnet til mange anvendelsesområder, f.eks. loftsbelysning, intelligent belysning og udendørs belysning.

Til alle LED-lamper

Skab din egen elektricitet med solenergi

En miljøvenlig måde at spare på dine energiomkostninger på er at bruge solpaneler. De giver dig mulighed for at kontrollere hele energiforsyningen til din virksomhed og reducere din afhængighed af elnettet. Ud over standard-solpaneler tilbyder Conrad også solcelle-løsninger i mindre skala, f.eks. solcelledrevet udendørsbelysning af høj kvalitet eller solcelle-batteriopladere.

Til alle solcelleprodukter