Arbejde produktivt? Perfekt belysning for de bedst mulige betingelser

Et vellykket belysningskoncept skaber optimale betingelser for produktivt arbejde på kontor, i butikker, i servicehuse og i produktionen.

Lysets positive effekt på vores helbred og ydeevne og den æstetiske effekt af lyset forbedrer kvaliteten af det udførte arbejde og er vigtig for virksomheden for at opnå langsigtede fordele.

      

Moderne belysningsmuligheder fra Ledvance

Med Ledvance tilbyder vi dig et omfattende udvalg af anvendelsesspecifikke belysningsprodukter. Vi hjælper dig med at reducere omkostningerne ved dine belysningssystemer og samtidig øge lyskvaliteten.

Philips Lighting

      

Philips-mærket har i over 127 år været synonymt med energieffektiv belysning af høj kvalitet. Med Philips Lighting bliver din bygning intelligent oplyst. Med Philips Hue-serien kan du opleve lyset i en ny dimension: De moderne LED-lamper kan nemt styres via app, kontakt eller stemme. Leg med 16 millioner farver, og dyk ned i en verden af intelligent belysning.

 

   

Paulmann

Det nye ProRail3 3-fasede skinnesystem fra Paulmann giver mulighed for en lang række planlægningsscenarier takket være et stort udvalg af systemkomponenter i tre systemfarver. Det er ideelt til brug i den kommercielle sektor, lige fra boliger som f.eks. praksis, advokatfirmaer og kontorer til åbne kommercielle områder med mange kunder som f.eks. butikker, restauranter og hoteller. ProRail3 giver optimale muligheder for at belyse målrettede varer og udstillingsgenstande i et rum, belyse hele vægge og gulve og skabe dedikerede belysningszoner.

De designede armaturer skaber en atmosfære af en stue på kontorer og i faciliteter og sætter stilfulde accenter i gastronomi og detailhandel.

   

fischer

Vores bedste mærker

Relevante Services