Arbejde produktivt?
Perfekt belysning for de bedst mulige betingelser

Et vellykket belysningskoncept skaber optimale betingelser for produktivt arbejde på kontor, i butikker, i servicehuse og i produktionen.

Lysets positive effekt på vores helbred og ydeevne og den æstetiske effekt af lyset forbedrer kvaliteten af det udførte arbejde og er vigtig for virksomheden for at opnå langsigtede fordele.

✔ LEDVANCE
✔ Philips Lighting
✔ Paulmann
✔ Fischer

Moderne belysningsmuligheder fra Ledvance

Med Ledvance tilbyder vi dig et omfattende udvalg af anvendelsesspecifikke belysningsprodukter. Vi hjælper dig med at reducere omkostningerne ved dine belysningssystemer og samtidig øge lyskvaliteten.

Læs mere ›

Downlights til perfekt belysning i alle rum

Downlight Comfort imponerer med sit bearbejdede aluminiumshus af høj kvalitet. Desuden kan du vælge mellem lysfarverne varm hvid (3000 K), dagslys (4000 K) eller kold hvid (5700 K) via DIP-switch før installationen.

DOWNLIGHT ALU & DOWNLIGHT SLIM

LEDVANCE Downlight Alu fås i to forskellige versioner, som en klassisk downlight med integreret forkobling eller som Downlight Slim med ekstern driver og en meget lav indbygningsdybde. Armaturerne har en energibesparelse på op til 60 % sammenlignet med downlights med kompaktlysstofrør og en garanti på op til 5 år.

INDBYGNINGSSPOTLIGHTS - GLAT I ENHVER HENSEENDE

Vores udvalg af projektører er fleksibelt i alle henseender. Uanset om det drejer sig om attraktive vinklede spots eller runde versioner, er de alle perfekt egnet som erstatning for konventionelle halogenspots. Ud over de klassiske tænd/sluk-varianter fås spotlights også i dæmpbare og drejelige varianter.

SPOTLIGHT TIL DE MEST FORSKELLIGARTEDE PROJEKTER

Med Floodlight-serien tilbyder LEDVANCE en bred og alsidig portefølje af projektører. Projektørerne fås i forskellige wattstyrker og lysfarver samt varianter med bevægelses- og dagslys-sensorer.

PANELARMATURER - VELEGNET TIL ALLE SITUATIONER

PANEL PERFORMANCE GEN 3: De helt nydesignede Performance-paneler med lavt flimmer imponerer med endnu højere energieffektivitet, en behagelig lysatmosfære og nem installation. Lige så imponerende er deres lange levetid på op til 60.000 timer

Philips Lighting

Philips lightingPhilips-mærket har i over 127 år været synonymt med energieffektiv belysning af høj kvalitet. Med Philips Lighting bliver din bygning intelligent oplyst. Med Philips Hue-serien kan du opleve lyset i en ny dimension: De moderne LED-lamper kan nemt styres via app, kontakt eller stemme. Leg med 16 millioner farver, og dyk ned i en verden af intelligent belysning.

Bekijk de producten ›

Paulmann

PaulmannDet nye ProRail3 3-fasede skinnesystem fra Paulmann giver mulighed for en lang række planlægningsscenarier takket være et stort udvalg af systemkomponenter i tre systemfarver. Det er ideelt til brug i den kommercielle sektor, lige fra boliger som f.eks. praksis, advokatfirmaer og kontorer til åbne kommercielle områder med mange kunder som f.eks. butikker, restauranter og hoteller. ProRail3 giver optimale muligheder for at belyse målrettede varer og udstillingsgenstande i et rum, belyse hele vægge og gulve og skabe dedikerede belysningszoner.

De designede armaturer skaber en atmosfære af en stue på kontorer og i faciliteter og sætter stilfulde accenter i gastronomi og detailhandel.

Mere om Paulmann ›

Fischer

FischerTechnik

 

Vores bedste mærker