Ekstra varme

Dagene bliver både kortere og koldere. Vi er mere hjemme end tidligere. Vi arbejder hjemmefra, deltager i digitale uddannelser, ligesom fester skal flyttes udenfor... Heldigvis burde dette ikke være et problem. 

Med en lille indsats kan du få varme i de lokaler, hvor det er nødvendigt, eller udenfor. Og hvis du styrer denne ekstra opvarmning trådløst eller opsætter den automatisk, behøver du ikke bekymre dig om det ekstra energiforbrug, hvilket er væsentligt i denne tid. Vi ønsker dig nogle varme måneder i enhver henseende!

  

Udendørs opvarmning

Elsker du at sidde udenfor, selv i årets sidste måneder? Er du i gang med at arrangere et udendørs arrangement for at overholde forsamlingsforbuddet? Eller ejer du en cateringvirksomhed, og vil du lade dine gæster sidde udenfor længst muligt? En terrassevarmer er den perfekte løsning. Du kan hos os finde en lang række terrassevarmere og infrarøde varmeapparater, der afgiver en vidunderlig varme. Gør klar til at nyde både efteråret og vinteren!

  

Ekstra opvarmning indendørs

Ryster du regelmæssigt, fordi det er så koldt på loftet? Eller kunne soveværelset godt bruge lidt ekstra varme, når du spiller computerspil, arbejder eller studerer? Dette kan nemt løses med en elektrisk radiator eller infrarød opvarmning. Bliv inspireret af mulighederne, og sørg for at holde dig varm til vinter!

  

Trådløs opvarmningskontrol

Den ekstra opvarmning på kolde dage bliver pludselig noget mere ubehagelig, når du kan se det på din elregning. Især nu, hvor vi er hjemme så meget, er det vigtigt at holde øje med elregningen. Dette kan gøres med en energimåler, men vil du virkelig holde styr på dit forbrug, kan du styre din opvarmning trådløst. Du indstiller således selv, hvornår den ekstra varme er en nødvendighed, og så behøver du ikke bekymre dig mere om høje elregninger!