Anmeldelser

Din anmeldelse er vigtig for andre kunder og for os.

Det tager kun et par minutter at skrive en produktanmeldelse og du hjælper samtidig andre kunder med at tage den rette beslutning i forbindelse med køb. Vi opfordrer derfor alle vores kunder til at dele erfaringer om indkøbte produkter. Al feedback er velkommen. Tænk på, at det handler om produktet og ikke om vores kundeservice eller os som virksomhed. For denne type af feedback henviser vi til sider som Trustpilot.

1. Gå til produktet på vores hjemmeside

Nogle uger efter dit køb modtager du en e-mail fra os, der indeholder en invitation til at skrive en anmeldelse. Hvis du foretrækker at sende en anmeldelse på et andet tidspunkt, kan du altid gå til produktet på vores hjemmeside, når det passer dig.


2. Klik på ”skriv en anmeldelse”

I e-mailen eller på vores hjemmeside klikker du på teksten ”skriv en anmeldelse”, hvor du får mulighed for at skrive en produktanmeldelse.


3. Giv produktet karakter med stjerner

Du kan bedømme det købte produkt med stjerner, hvor 1 er dårligst og 5 er bedst.


4. Beskriv dine erfaringer med produktet

Derefter kan du kort beskrive dine erfaringer med produktet. Hvordan oplevede du produktet? Det tager kun nogle minutter at skrive 50 tegn.


5. Tilføj andre produkter, fotos eller videoklip

Afslutningsvis har du mulighed for at tilføje andre produkter, som er anvendt/købt sammen med hovedproduktet. Dette gør, at du kan bedømme flere produkter samtidigt. Du kan også tilføje billeder eller videoklip, hvor produktet anvendes. Alt dette er valgfrit og på ingen måde et krav!


7. Udfyld dine personlige oplysninger

I afsnittet om personlige data skal du indtaste dit navn. Det gør vi for at forhindre falske anmeldelser. Din e-mail er ikke obligatorisk, men hvis du vil vide, hvornår din anmeldelse blev lagt ud, skal du indtaste den.


8. Forsendelse og placering

Når du har sendt din anmeldelse, vil vi modtage en meddelelse om, at en anmeldelse er blevet offentliggjort. Inden for et par dage vil vi godkende den, forudsat at den lever op til betingelser for anmeldelser.