EU-forbud mod lysstofrør i 2023: tidlig planlægning og forberedelse.

Salgsforbuddet vil gælde for kompaktlysstofrør og ringlys fra februar 2023 og for lysstofrør fra august 2023. En rettidig overgang vil bidrage til at spare omkostninger og energi.

Energibesparelser starter med måling.

Med mobil og stationær energimåling. Med intelligent måling kan energibesparelsespotentialet identificeres og implementeres med passende produktløsninger.

   

Tid til at handle! Kom på forkant med forbuddet mod lysstofrør med LED-rør fra LEDVANCE.

Verdens førende virksomhed inden for belysningsteknologi er det rette sted at gå hen, når det gælder professionelle belysningsløsninger. Ledvances portefølje omfatter et bredt udvalg af LED-armaturer og den rette teknologi til intelligente bygninger med lysstyringssystemer af høj kvalitet. Altid med øje for det besparelsespotentiale, som Ledvance-serien fokuserer på.
Selv små foranstaltninger giver store muligheder: Opgradering til smart LED-teknologi og bevægelsesdetektorer i mindre besøgte områder, timere eller dagslys-sensorer med lysdæmpere sikrer, at belysningen kun er tændt, når der virkelig er brug for den på grund af folks tilstedeværelse.

Hvor det har været muligt uden problemer, er de fleste lyskilder allerede blevet ombygget til LED. I 2023 træder forbuddet mod lysstofrør i kraft. Det er klogt for virksomhederne at forberede og omstille sig i god tid nu, så længe der stadig er tilstrækkelige lagre til rådighed.

Det er ikke muligt at overføre lysstrømmen fra konventionelle lysstofrør 1:1 til LED-varianten. Deres strålevinkel er ikke identisk. Derfor anbefaler vi en applikationsspecifik belysningsplanlægning for at opnå det samme belysningsniveau efter rørskiftet.

   

Chauvin-Arnoux: energibesparelser og kontrol

Med de stigende priser på energiressourcer er energistyring på alles læber. Vi har alle sammen taget fat på vores energiomkostninger og forsøgt at optimere energiforbruget og -forbruget. Energieffektivitet spiller en stadig vigtigere rolle. Mange virksomheder er allerede i gang med at modernisere deres produktionsudstyr eller ændre deres produktionsprocesser. Samtidig skal de dog sikre, at udstyret er ordentligt vedligeholdt.

PEL-familien af effekt- og energioptagere

Måling er grundlaget for at forbedre et anlægs energieffektivitet og for overvågning af elnettet. Nøjagtige energimålinger og korrekt fordeling af de målte forbrugsdata til maskiner og anlæg er forudsætninger for energioptimering. Kun på denne måde kan diagnostik, kontrol og forbedringsforanstaltninger opretholdes effektivt på lang sigt.

Med PEL-serien af energi- og effektoptagere tilbyder Chauvin Arnoux et billigt og meget brugervenligt måleudstyr til de nødvendige målinger i forbindelse med ISO 50001-standarden på markedet. PEL bruges til at måle og registrere forbruget af elektrisk udstyr med henblik på at forbedre energieffektiviteten og reducere omkostningerne. Det er meget nemt at registrere elforbruget på ethvert sted i industrielle og kommercielle elektriske installationer, da PEL-enhederne er bærbare og nemme at installere.

   

Siemens - Digitalisering møder miniaturisering

© Siemens AG 2022. Alle rechten voorbehouden.

Hvordan man reagerer på de nye krav til bygnings- og systeminstallationer.

Høje installationsomkostninger, utilstrækkelig plads til nye funktioner, ekstremt tidskrævende eftermontering af eksisterende installationer og hurtigt skiftende standarder gør det svært at klare tids- og omkostningspresset. Desuden skal beskyttelsesanordninger i elektriske installationer fungere bedre end nogensinde før.

SENTRON installationsudstyr: kompakte modeller - sikre, slanke og smarte

Siemens SENTRON-serien er løsningen: Det kompakte design af SENTRON-installationsenhederne kombinerer funktionerne fra to enheder i én med op til 50 % mindre plads. Mindre ledningsføring sparer tid og forenkler installationen. Det kompakte design giver også fordele ved eftermontering. Gamle enheder kan nemt udskiftes med de nye kompakte enheder, da der ikke er behov for ekstra plads. Måle- og kommunikationsfunktionerne i de nyeste SENTRON-installationsenheder åbner også op for digitaliseringens fulde potentiale.

Med Siemens SENTRON-serien er du og dine installationer beskyttet optimalt. Få mindre nedetid og maksimal systemtilgængelighed allerede i dag.

Du kan finde mange flere enheder på Siemens-mærkesiden.

Udvalgte top producenter

Installationsteknik

Belysningsteknologi

Teknologi til energimåling

Virkelig merværdi - enkle og effektive indkøb