40 år med VOLTCRAFT - Registrering og overførsel af måledata

Optagelse over en længere periode

Når der skal foretages fejlfinding eller overvåges og evalueres måleserier, har dataloggere en klar fordel. Loggeren overtager målingen og lagrer værdierne internt med foruddefinerede tidsintervaller. Data kan derefter aflæses og behandles.

Når du vælger den rigtige datalogger, bør du overveje følgende punkter:

 • Hvilken målevariabel skal registreres
 • Hvilket måleområde skal apparatet dække?
 • Hvilken nøjagtighed er nødvendig for dataindsamlingen?
 • Over hvilket tidsrum skal målingen finde sted (målecyklusser)?
 • Miljøforhold (IP-beskyttelse eller låsbar indkapsling påkrævet)

Perfekt konfigurerbar ved hjælp af en tekstfil

Alle dataloggere i DL-200-serien kan nemt konfigureres via en tekstfil. Et klart browserværktøj hjælper med at oprette denne tekstfil. Starttid, stoptid, automatisk, startforsinkelse, prøvetagningsfrekvens, alarmindstillinger med grænseværdier og meget mere kan nemt indstilles.

Gem den færdige tekstfil på loggeren, og loggeren ved, hvad den skal gøre.

Ved afslutningen af målingen genererer DL-200-dataloggeren en PDF-fil med en grafisk historik og en tilsvarende protokol samt en CSV-fil med alle individuelle data. Loggeren opfører sig som et USB-hukommelseskort og kan læses på enhver computer, uanset hvor konfigurationsfilen blev oprettet.

 

Konfiguration via en webbrowser har mange fordele:

 • Ingen softwareinstallation - kun en webbrowser er nødvendig
 • Alle sprog
 • Alle styresystemer
 • Alle loggermodeller
 • Altid opdateret Nem at bruge
 • Du kan få adgang til konfigurationsværktøjet med din browser på datalogger.voltcraft.com/ConfigBuilder/index.jsp

Der er mange anvendelsesmuligheder for DL-200-loggerne.

F.eks. kan man bruge loggere til at registrere lufttemperaturen for at kontrollere, om kølekæden er blevet opretholdt. Med lufttryksloggere kan vejrværdier eller til en vis grad ændringer i højden registreres. En lux-logger kan også bruges til f.eks. at vise, hvornår et skab er blevet åbnet, da lysforholdene så ændrer sig. Spændingsloggere kan f.eks. bruges til at evaluere driftstiden

Til overvågning af lagerforhold indenfor logistik.

Langtidsmåling af luftfugtighed for at skabe optimale forhold.

For at løse sporadiske temperaturudsving i det høje temperaturområde op til 1300 °C.

Produkter

Registrering af høje temperaturer på tværs af flere kanaler

Registrering og automatisk lagring af temperaturer over et stort område, i forskellige medier, på forskellige målepunkter og over en lang periode er særlige krav, som kræver særlige måleinstrumenter. VOLTCRAFT tilbyder en passende temperaturlogger med den højeste præcision også til disse krav. Temperaturmålingsinstrumentet K202 (2-kanals) eller K204 (4-kanals) har en datalogger og en tilslutning til et eksternt stiknetværk for at sikre forsyningsspændingen i en lang registreringsperiode.

 

Krav til måling:

 • Temperaturmåling i væsker og på overflader
 • Temperaturområde 50-200 °C
 • Temperaturregistrering over en længere periode
 • Nem betjening

Løsning:

 • Multikanals datalogger til K-type prober
 • Dypningsprober til væsker
 • overfladeprober af K-typen
 • Dataloggere med strømforsyningstilslutning (datalogning i længere tid)

Anbefalede produkter:

Produkter

Gem termiske billeder til analyse og dokumentation

Uanset om det drejer sig om bygninger, distributionsskabe eller komplekse maskiner, er det altid en fordel at gemme et termisk billede af den aktuelle tilstand for at sikre fuldstændig dokumentation og inkludere det i vedligeholdelsesplanen. VOLTCRAFT tilbyder et termisk kamera med datalagring, der er skræddersyet til de enkelte målgruppers behov.

Produkter

Dokumentation af elektriske signalveje

 

Miljødata kan ikke kun registreres og overføres til en computer med passende kommunikationsgrænseflader, men også spændingskurver og spændingsværdier kan gemmes med passende måleinstrumenter. Moderne bordmultimeter, som f.eks. VOLTCRAFT VC-7***BT-serien, har denne praktiske funktion. De målte spændinger kan gemmes grafisk eller i tabelform på en ekstern USB-hukommelse. Mere komplekse signalsekvenser med høje frekvenser kan opnås med et lagringsoscilloskop, selv over flere kanaler, og data kan lagres på et lagringsmedie. Ideel til at opdage timingproblemer i mikrocontrollere eller jordsignaler og til hurtig fejlfinding.

Produkter

Analyse og kvalitetsvurdering af batterier og akkumulatorer

Batterier er indbygget i mange apparater i mange forskellige udformninger og med et stort antal celler. Bestemmelse af den aktuelle status kræver specifikke opladere, der understøtter batteritype, celletal og dataindsamling under opladning og afladning. Ideelt set kan data overføres til en computer via en kommunikationsgrænseflade med henblik på dokumentation og yderligere analyse. Den mest universelle oplader i VOLTCRAFT-familien er ALC-8500. Der er fire opladningskanaler med forskellige opladningsparametre til rådighed, og samtidig understøtter opladeren mange forskellige batterityper og et stort antal celler. Alle registrerede parametre kan naturligvis overføres via USB og gemmes på computeren til dokumentation.

Produkter

VOLTCRAFT 40 år