Conrad har i mere end 95 år har leveret teknik til virksomheder og privatpersoner i Europa. Vi er en europæisk leverandør af produkter, tjenester og løsninger inden for teknik og elektronik til virksomheder og privatpersoner. Vi kombinerer produkter af høj kvalitet med ny teknik og tjenester for at kunne tilbyde professionel service til alle vores kunder uanset om det er virksomheder eller privatpersoner.

Tilgængelighed, pålidelighed samt kvalitet er af afgørende betydning for os.

Om Conrad

Familiefirmaet blev grundlagt i Berlin i 1923 og har siden 1946 haft sit hovedkontor i Hirschau, i det sydlige Tyskland. Det privatejede firma har udviklet sig fra at være en lille specialiseret forhandler af elektroniske komponenter til i dag at være en af Europas største forhandlere af elektronik og teknik. Conrad har i dag kontor i 12 europæiske lande. Conrad Danmark startede op i 2012 og på vores kontor i Malmö er vi et hold dedikerede ansatte som arbejder med produktudvikling, salg, kundeservice samt markedsføring.

I Europa findes vi repræsenteret i Frankrig, Østrig, Tjekkiet, Schweiz Ungarn, Holland, England, Polen, Italien og Slovenien. Udover e-handel har vi også fysiske butikker i flere lande som fx. Tyskland, Østrig og Schweiz. Vores logistikcenter, hvorfra alle produkter sendes, ligger i Wernberg i det sydlige Tyskland.

Vi tilbyder

  • Personlig service, hvor vores salgsafdeling hjælper dig med alt fra tilbudsforespørgsler og specialbestillinger til produktrelaterede spørgsmål.
  • Forretningstjenester som kalibrering, PCB-service, 3D-udskrift, brugerdefinerede kabler, B2B Plus.
  • Smarte funktioner på hjemmesiden med mulighed for at importere en ordre fra en tekstfil eller få et online-tilbud, skabe indkøbslister og se lagerbeholdningen i realtid.
  • Et certificeret kvalitetsstyringssystem i henhold til ISO 9001:2015
  • Den eneste EPA-zone i Europa med TÜV-godkendelse.
  • Et bredt sortiment med mere end 750 000 produkter.

Fuldautomatisk logistikcenter

Conrads logistikcenter i Wernberg er et af de mest avancerede i Europa. Her sendes i gennemsnit 35 000 pakker hver dag og i højsæsonen helt op til 100 000 pakker til mere end 150 lande i hele verden. Logistikcentret består af en 4 etagers lagerbygning med et areal på 100 000 kvadratmeter. Bygningen er 180 meter bred og 325 meter lang og har kapacitet til 42 000 paller. Logistikcentret er fuldautomatisk og har mere end 20 kilometer transportbånd. Det er fra dette lager at alle vores produkter leveres. Det er denne centralisering som gør det muligt for os at have så stort et udvalg samt lave priser.

 
   

Vores egne varemærker

Selv om vi i dag har et af Europas største produktudvalg, er vi ikke tilfredse. Vi tilføjer derfor hver uge hundredvis af artikler til vores sortiment , som består af markedsførende varemærker, lavprisprodukter og egne varemærker – som i dag er stærke og veletablerede varemærker på det europæiske marked og som giver dig som kunde ekstra meget valuta for pengene. Den tekniske udvikling af egne varemærker sker på Conrad Technologie Centrum CTC. Vores store mængder gør at vi kan tilbyde innovativ teknik og høj kvalitet til rigtigt gode priser.

 
   

Fra Wernberg til verden – vores historie

 

1923 - Vores succeshistorie begyndte i 1923 med en lille butik i Berlin, startet af Max Conrad.

1936 - Den tekniske revolution fortsætter og Conrad sælger sit første TV. Samme år udgives det første Conrad katalog i Tyskland som er 16 sider langt.

1951 - Den første store Conrad butik åbner i Tyskland.

1977 - Conrad vokser og sender nu mere end 1000 pakker med posten hver dag. Conrad kataloget har også vokseværk og omfatter nu 500 sider og næsten 30 000 produkter.

1988 - De internationale forretningsforbindelser udvides og i 1988 etableres et indkøbskontor i Hong Kong.

1995 - Fra Wernberg Koblitz tilbyder Conrad nu et af de mest avancerede logistikcentre i Europa.

1998 - For at understøtte det voksende B2B marked, udgives det første Conrad B2B katalog.

1999 - Østrigs første megastore åbner i Wiens handelsby Süd/Vösendorf.

2002 - Tre nye megastores åbner i Hambuorg, Essen og Berlin.

2004 - Logistikcentret i Wernberg udvides til 100 000 kvadratmeter og et fuldautomatisk lager med plads til    42 000 paller og 10 kilometer transportbånd er en realitet.

2005 - Conrad starter med e-handel i Sverige.

2006 - Schweiz får sine første Conrad butikker i Zürich og Luzern.

2007 - Conrad udnævnes til "årets afsender” i Tyskland. Den bedste udmærkelse man kan modtage inden for postorde industrien i Tyskland.

2009 - Varemærket ”Conrad” får status som et af ”Århundredets varemærker” i Tyskland.

2011 - Conrad er vokset yderligere og har nu totalt 3900 ansatte i Europa.

2012 - Den 23. april 2012 tages det første spadestik til udvidelsen af logistikcentret i Wernberg Koblitz.

 

2012 - Conrad starter med e-handel i Danmark og kan tilbyde de danske kunder mere end 100 000 produkter.

 

2014 - Vores nye logistikcenter i Wernberg-Köblitz indviges den 13. november med 42 000 pallepladser og hele 20 kilometer transportbånd.

2016 - I Sverige ansætter vi B2B sælgere og skaber en B2B afdeling til det svenske og danske marked.

2017 - I Tyskland lanceres en egen B2B markedsplads i beta-version. One-stop-shopping skal gøre indkøb endnu mere enkelt.

Næste stop

Den teknologiske verden vokser og udvikler sig hurtigere og hurtigere. Den teknologiske revolution fra 1900-tallet fortsætter med utrættelig kraft ind i 2000-tallet og giver nye muligheder for at skabe teknologiske projekter.  Vi fortsætter med at gøre vores bedste for at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kun din fantasi sætter grænserne!

 

Kontakt os:

Virksomhed

[email protected]

Privatkunde

[email protected]
 

 

 

Postadresse (ikke returadresse den finder du her):

Conrad Elektronik Norden AB
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Sverige