Om Conrad

Conrad Electronic har været en familievirksomhed i 100 år. Vi garanterer vores kunder pålidelige leverancer inden for 24-48 timer i hele Europa. Vi forsyner vores B2B-kunder med morgendagens innovative teknologier i dag: Gennem vores indkøbsplatform tilbyder vi en bred vifte af produkter fra førende producenter til vores kunder inden for en række forskellige sektorer såsom industri, vedligeholdelse og reparation, forskning og udvikling samt uddannelsesinstitutioner. Med andre ord, stort set alle mennesker, der elsker teknologi og nyder at bruge den. Dette tilbud suppleres af en bred vifte af meget professionelle tjenester med reel merværdi for din virksomhed. Fordi vores engagerede og kompetente medarbejdere fokuserer på dig hver dag.

 

Sourcing platform

Som en indkøbsplatform med hundredvis af produkter tilbyder vi vores kunder alle betingelser for et vellykket indkøb med tekniske krav. Fra enkelte reservedele til store mængder får du alt til din virksomhed - 24/7.

Dæk alle dine tekniske behov - hurtigt og nemt ved bekvemt at købe alt, hvad du har brug for, fra ét sted. Vi tilbyder kundeorienterede løsninger og serviceydelser samt personlig ekspertrådgivning. Takket være vores individuelle indkøbsrelationer kan vi også finde den bedste løsning til din virksomheds størrelse. Vi leverer præcis det, der gør dine projekter eller din virksomhed til en succes.

En partner, du kan stole på - internationale fakta og tal

650 leverandører

210 millioner besøgende online om året

Mere end 7 millioner produkter på listen

1 milliard (EUR) i årlig omsætning

10 indkøbsløsninger

2.500 grænseflader med virksomheder

2 millioner B2B-kunder

100 års ekspertise inden for teknologi

Operationer i 15 lande

Leverandører og brands

Effektive indkøb

For at gøre købsprocessen enkel, hurtig og omfattende tilbyder vi 750.000 produkter fra førende mærker og producenter sammen med en række tjenester, der er skræddersyet til dine behov. Hos Conrad får erhvervskunderne præcis det, der gør deres projekt eller virksomhed til en succes: et bredt og dybt produktsortiment på 750.000 produkter, kundeorienterede løsninger og tjenester samt personlig ekspertrådgivning.

Derudover er Conrads indkøbsplatform centreret omkring eProcurement-løsninger, der gør det muligt for virksomheder at styre deres indkøb ved hjælp af skræddersyede grænseflader, der er designet til at passe til deres virksomhedstype.

Læs mere om vores eProcurement-løsninger