Conrad Sourcing Platform.
Mere end bare indkøb.

På Conrad Sourcing Platform kan du købe alle dine varer og tjenester på ét sted, og du får adgang til mere end 6 millioner produkttilbud, lige fra individuelle reservedele til varer i større mængder. Du kan få alt, hvad du har behov for til din virksomhed – hurtigt, nemt og pålideligt. Og platformen holder åbent døgnet rundt.

I takt med at der stilles større krav til det tekniske aspekt, stilles der også større krav til virksomheden. Derfor tilbyder vi dig meget mere end produkter og tjenester. Vi har også skræddersyede løsninger. Via ekspertrådgivning hjælper vores sælgere dig i forhold til dine behov, hvad enten du befinder dig online eller besøger os i en af vores filialer. Vi finder derfor altid frem til den mest effektive løsning.

Din merværdi gennem Conrad Sourcing Platform


Over 750.000 produkter

Det er næppe muligt at finde flere valgmuligheder. Vi udvider løbende produktsortimentet på Conrad Sourcing Platform. Vi dækker alle dine tekniske driftsbehov. Simpelt. Hurtigt. Omfattende.


Individuelle løsninger

Har du brug for skræddersyede indkøbsløsninger?
Den klarer vi hos Conrad. Vi gør brug af avancerede e-handelsløsninger for at sikre effektivitet og gennemsigtighed i dine tekniske indkøb.


Personlig pleje

Altid et venligt ansigt: Hos Conrad har du dine personlige eksperter som kontaktpersoner. Vores konsulenter hjælper dig med at løfte dine indkøb til et nyt niveau.
 


Altid de nyeste tekniske innovationer

Via vores leverandører har vi forpligtet os til at præsentere de nyeste trends med vores "Fokus på teknologi-program", så vi altid kan tilbyde dig de mest moderne og tekniske løsninger.

Derfor er Conrad Sourcing Platform den bedste løsning for dig

Simple

Fordi du helt simpelt og uden problemer kan få svar og løsninger på alle dine udfordringer.

Mere information ›

Fast

Fordi du hurtigt kan finde det, du har behov for – og med hurtig levering.

Mere information ›

Comprehensive

Fordi du kan dække alle dine tekniske driftsbehov hos os. Uanset om det er produkter, tjenester eller individuelle løsninger.

Mere information

Udforsk Conrad Sourcing Platform

✔ Næsten 100 års teknisk erfaring
✔ Unikt, velassorteret og omfattende produktsortiment
✔ Online platform, der konstant udvikler sig
✔ Individuelt e-indkøb

Tilmeld dig nu og bliv en del af Conrad Sourcing Platforms succeshistorie!

Tilmeld dig nu

Her finder du anden vigtig information og hjælp

Contact
e-indkøbsløsninger
Conrad