binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/ir-warmtebeeldcameras/website-landing-page-01-ir-termometer-dk-1280x250.png/website-landing-page-01-ir-termometer-dk-1280x250.png/hippogallery:original

Infrarøde termometre og termiske kameraer måler (blandt andet) overfladetemperaturer. For præcis måling af kropstemperatur anbefaler vi febertermometre.

Se vores komplette sortiment af IR-termometre Se vores komplette sortiment af termiske kameraer

Hvad er forskellen mellem et termisk kamera og et IR-termometer?

Et termisk kamera måler temperaturen på tusinder af punkter samtidig. Det viser et helt billede på en gang og viser de varme og kolde dele. Disse temperaturforskelle er nødvendige for at opdage et problem og bestemme årsagen. Ligesom et almindeligt kamera har et termisk kamera en bestemt opløsning. Selv et varmekamera med en relativt lav opløsning giver tusinder af målepunkter i et billede. F.eks. Har Seek Thermal Compact termisk kamera en opløsning på 206 x 156 pixels. Dette betyder 32 .136 målepunkter i et billede. Det ville betyde en masse målinger for et infrarødt termometer. Infrarøde termometre (IR-termometre) måler temperaturen på et specifikt punkt. Hvilket betyder, at det vil tage meget lang tid at inspicere en maskine eller bygning på denne måde.

IR-termometre

Nedenfor finder du de bedst sælgende IR-termometre. Se resten af vores sortiment her.

Til alla IR-termometre

De store mærker indenfor IR-termometre

Termiske kameraer

Nedenfor finder du de bedst sælgende termiske kameraer. Se resten af vores sortiment her.

Til alle termiske kameraer

De store mærker indenfor termiske kameraer