Købes oftest

Meest gekocht

Bedst bedømte produkter

Best beoordeelde producten

Højdepunkter

Populære mærker

Rådgiver

Hvilke værktøjer kan du finde hos Conrad?

Hvis du vil udstyre arbejdsstationer, værksteder, servicebiler, håndværkere eller mekanikere med værktøj, der er skræddersyet til din branche og dine krav, så er Conrad det rigtige sted for dig. I vores sortiment finder du alt, hvad du har brug for: fra skruetrækkere og momentnøgler til specialværktøj, der fuldender dit værkstedsudstyr.

 • Håndværktøj Fra skruetrækkere og hamre i forskellige størrelser til håndboremaskiner, lommeknive og forskellige små værktøjssæt finder du et bredt udvalg i Conrad online shop. Unbrakonøgler, tænger, skraldenøgler og håndsave er også praktisk håndværktøj, som ikke bør mangle i nogen værktøjstaske.

 • Elværktøj Batteridrevne: boremaskiner og skruetrækkere, fræsere og høvle, elektriske save, men også laserskærere og limpistoler er en del af det store udvalg af elværktøj. Professionelle, virksomheder og gør-det-selv-folk kan finde slibemaskiner, vinkelslibere, hæftemaskiner og multifunktionsværktøjer. Conrad tilbyder passende tilbehør som bor, slibemidler og batterier i almindelige, men også specifikke designs.

 • Entreprenørmaskiner: Entreprenørmaskiner og entreprenørværktøj omfatter værktøj til nye byggeprojekter, udgravnings- og reparationsarbejde samt nedrivning. Her finder du kompakte betonvibratorer til komprimering af in situ-beton og stenskæremaskiner af høj kvalitet. Med deres diamantskæreskiver af høj kvalitet er de ideelle til skæring af sten og beton, mursten og fliser. Entreprenørmaskiner og entreprenørværktøj fås i forskellige størrelser og udformninger.

 • Måleredskaber Når det kommer til millimeteren eller en brøkdel af et gram, er kalibrerede måleredskaber nyttige. Hos Conrad finder du målebånd, skydelærer og vaterpas samt specielle måleinstrumenter som vinkelmålere, ultralydsafstandsmålere, skiveindikatorer og positioneringsanordninger.

 • Fastgørelses- og monteringsmaterialer Dyvler og beslag falder ind under denne kategori, ligesom nitter, bolte, stifter, gevindstænger, skruer og møtrikker, samt isoleringsmateriale, hjul til mobile hylder og lignende nyttige småting.

 • Haveredskaber Hos Conrad finder gartnere og anlægsgartnere et bredt udvalg af produkter til vedligeholdelse af græsplæner, træer og hække og alt omkring det. Udvalget af redskaber spænder fra plæneklippere i mange designs, haveredskaber, spredemaskiner til vandingssystemer.

 • Svejsning og lodning Topmoderne svejseteknologi kombinerer materialer permanent med varme og tryk. Plasmasvejsemaskiner med overhedet gas, svejsebrændere med beskyttelsesgas og trådfremføringsenheder til MIG/MAG-svejsning eller svejseelektroder er almindelige på autoværksteder, byggepladser og i metalforarbejdning.

 • Værkstedsudstyr Det indlysende glemmes ofte, men det sker ikke for dig hos Conrad: praktiske forsyninger som kabeltromler, stiger og stilladser eller endda robuste skraldespande af tilstrækkelig størrelse er lige så vigtige i et værksted som selve værktøjet og maskinerne.

Tip: Hvordan skelner man mellem gode værktøjer?

 • Når du køber værktøj og maskiner, skal du være opmærksom på kvaliteten. Mærkevarer af høj kvalitet er præcisionsværktøj, der er kendetegnet ved robuste, holdbare og sikre materialekombinationer. De er skridsikre, deformeres ikke så let og kan også tåle hårdhændet behandling uden at tage skade. Værktøjet ligger godt i hånden, beskytter helbredet og fremmer arbejdsflowet.
 • Stempelmærker indikerer god kvalitet. Ud over GS-mærket for "testet sikkerhed", udmærkelser fra TÜV eller Dekra og kalibreringsmærker omfatter dette også overholdelse af europæiske standarder og specifikke producentspecifikationer. Vær også opmærksom på fabrikskalibreringer og oplysninger om nøjagtighed, holdbarhed og tolerancer.
 • Det kan også betale sig at investere i gode mærkevarer ud fra et økonomisk synspunkt. Håndværktøj og udstyr af høj kvalitet slides mindre. De slides mindre. De er også lettere at vedligeholde og servicere.
 • Med mærkevareværktøj fra kendte producenter får du som regel en rigtig god service. For disse værktøjer er forsyningen af nødvendige slid- og reservedele normalt sikret i årevis. Hvis noget går i stykker, kan det hurtigt repareres af producenten. Rekalibrering af enheder tilbydes også ofte.

Købe værktøjer enkeltvis eller i et sæt?

Værktøjssæt består af forskellige dele, f.eks. skruetrækkere, skruenøgler eller bits i forskellige størrelser og former. I et sæt er værktøjet som regel billigere end enkeltvis. Desuden har du alt sammen med kun ét køb.

En anden fordel: Komponenterne i værktøjssæt og maskinsæt er nøje afstemt af producenten. Det sikrer, at alt tilbehør passer sammen, og du behøver ikke at bekymre dig om at vælge individuelle værktøjer. Der medfølger ofte en praktisk kuffert eller transportkuffert, som pakker værktøj og udstyr inklusive ekstraudstyr godt ind. Ulempen ved værktøjssæt er, at de kan indeholde dele, som ikke bliver brugt senere.

Ved at købe individuelle værktøjer køber du kun det, du virkelig har brug for. Det holder orden på arbejdsredskaberne og beskytter dit budget. I tilfælde af et enkelt køb kan du købe forskellige værktøjer, maskiner og kompatibelt tilbehør fra forskellige mærker og vælge præcis de produkter, du har brug for. Ud over det opgavespecifikke basisudstyr kan du nemt udvide dit værktøjsudstyr efter behov og dermed sprede omkostningerne over en længere periode.

Hold orden på dine værktøjer

Værktøj og udstyr skal være tilgængeligt på et overskueligt, centralt og let tilgængeligt sted på arbejdspladsen. Det er tilrådeligt at arrangere værktøj separat efter type og at have maskiner og tilbehør lige ved hånden. På den måde sparer du tid og undgår unødvendig søgning. Conrad tilbyder dig pladsbesparende værktøjsvogne, værktøjskasser, opbevaringssystemer og opbevaringsløsninger, der kan konfigureres i størrelse og udstyr, så de passer til dine behov.

Opbevaringen er velorganiseret i variable ophængningssystemer og på værktøjsvægge, i skalerbare værktøjsskabe eller rummelige værktøjsskabe. Til mobil brug kan du vælge mellem rullende værktøjsvogne, kassesystemer, værktøjstasker, transportkasser og værktøjsbælter.

Hvordan kan værktøj mærkes?

I værkstedet, på byggepladser og på arbejdspladsen er det almindeligt, at værktøj og udstyr bruges sammen med kolleger. Ved at mærke dit værktøj og dine maskiner personligt sikrer du, at dit udstyr altid er genkendeligt som din ejendom, og at du nemt kan identificere dit udstyr. Tydeligt synlig, permanent og ikke let aftagelig identifikation af dit udstyr reducerer risikoen for tyveri. God mærkning er holdbar og modstandsdygtig, beskadiger ikke de mærkede genstande og forhindrer ikke brugen af dem.

 • Mærkning med en vandfast pen kan udføres på få sekunder, men slides hurtigt i hverdagen og bliver ofte ulæselig efter kort tid.
 • Vandtætte værktøjsmærkater og etiketter med din virksomheds logo og navn er nemme og hurtige at genkende. Vær opmærksom på stærk vedhæftning og en vejrbestandig overflade.
 • Lasergravering og stempling med bogstaver og tal anbefales til permanent mærkning. Fordel ved stempling: Stempler, bogstaver og tal giver synlige og mærkbare forsænkede mærker på træhåndtag og metaldele, som kun vanskeligt kan fjernes.
 • Hvis man ud over udstyr af jern, stål, ikke-jernholdigt metal og træ også har brug for at personliggøre værktøj og maskinhuse af plast, glas, sten eller keramik, kan en graveringsenhed hjælpe. Den elektriske pennes roterende stylus skaber en hvilken som helst skrift med en valgbar tykkelse.

Værdibevarelse gennem vedligeholdelse af håndværktøj og maskiner

Forurening og slitage er uundgåeligt, når du bruger dit udstyr. Pleje og vedligeholdelse af arbejdsudstyr, maskiner og værkstedsudstyr holder arbejdsudstyret i god stand i lang tid. Regelmæssig rengøring, vedligeholdelse og smøring med egnede midler er, ligesom på en bil, en vigtig forudsætning for altid at være driftsklar, for problemfri maskindrift og for en ren og fejlfri produktion.

Værktøjsvedligeholdelse hjælper med at bevare værdien og forhindrer afbrydelser på grund af nedbrud og kostbar nedetid. Vedligeholdelsesarbejde tager kort tid, forhindrer gradvis forringelse af kvalitet og ydeevne og forebygger ulykker.

Vedligeholdelsesfrekvensen afhænger hovedsageligt af den mekaniske belastning. Rengør snavsede produkter så hurtigt som muligt efter brug. Eventuelle rustpletter kan fjernes på værkstedet med fint sandpapir eller en skureklud. Vær særlig opmærksom på dele, der kræver regelmæssig smøring eller oliering. Brug de anbefalede smøremidler til den pågældende enhed, f.eks. olier, fedt eller silikonespray. Udskift sliddele i god tid. Meget vigtigt: Udskift straks beskadiget værktøj med nyt.

Godt arbejdstøj giver sikkerhed og forebygger ulykker

Det rigtige værktøj og de rigtige maskiner omfatter også det rigtige beskyttende arbejdstøj og personlige sikkerhedsudstyr. Egnet arbejdstøj, der er skræddersyet til brugeren, beskytter effektivt brugeren mod farer på arbejdspladsen. Det gælder ved pladearbejde på et motorkøretøj eller et andet køretøj, men også ved tømrerarbejde, i serieproduktion, på byggepladsen, ved brug af faglærte arbejdere og i dit eget værksted.

Når man arbejder i arbejdsområder, hvor risikoen for skader er forøget, stilles der særlige krav til arbejdstøjet. Typiske farer på arbejdspladsen er skarpe genstande, åben ild, varme, kulde, fugt, støj, støv, dampe, kemikalier eller mekaniske belastninger som følge af tryk eller friktion.

Godt arbejdstøj giver brugeren den bedst mulige beskyttelse mod ydre påvirkninger og støtter ham i hans arbejde. Professionelt beskyttelsestøj er kendetegnet ved en god pasform, høj bærekomfort og masser af bevægelsesfrihed. Fra arbejdshandsker til åndedrætsværn, øjenværn, høreværn og hudværn - i Conrad-sortimentet finder du alt, hvad du har brug for til et komplet individuelt beskyttelsesudstyr. Certificeringer, der er relevante for de respektive arbejdsområder i industri og håndværk i overensstemmelse med europæiske DIN- og EN-standarder, hjælper dig med at vælge og overholde lovmæssige eller branchespecifikke krav. Overhold reglerne fra de faglige sammenslutninger, laug og brancheforeninger, der gælder for dig.