Ud over elektriske artikler finder du en bred vifte af husholdningsapparater, udendørsprodukter og sportsprodukter i vores sortiment. Er du en ivrig modelbygningsentusiast? Vores produkter til modelbygning og modeljernbaner er meget kendte. Du finder også lommelygter, pandelamper, walkie talkies og CB-udstyr i denne kategori, samt alt til vedligeholdelse af din bil eller vognpark. Lad os overraske dig!

✓ Altid originale produkter ✓ Gratis returnering ✓ 30 dages fortrydelsesret

Købes oftest

købes oftest

Bedst bedømte produkter

bedst bedømte produkter

Højdepunkter

Populære mærker

Rådgiver

Alt til din fritid og husholdning

Køb biltilbehør hos Conrad

Vi tilbyder et komplet udvalg af biltilbehør til at opgradere din bil eller bilpark og holde den i optimal stand. Tænk på tilbehør til personbiler og erhvervskøretøjer, bagagenet til trailere og endda udstyr til campingvogne og autocampere. Hvis du har brug for tilbehør til både det indvendige og udvendige af biler og erhvervskøretøjer, er Conrad det rette sted at være.

Nogle eksempler på vores biltilbehør

Nogle eksempler på vores biltilbehør


Alt til trailer- og campingvognsspecialister

Hvis du arbejder som trailer- eller campingvognsspecialist, tilbyder vi dig et komplet sortiment af tilbehør, der er skræddersyet til dit felt. Vi tilbyder det udstyr og tilbehør, der gør dit projekt komplet. Hos os kan du regne med:

Leder du efter en skræddersyet løsning til dit projekt? Vi kan godt lide at tænke aktivt sammen med dig. Ud over bilsortimentet har vi alt det tilbehør, du har brug for til at realisere disse projekter. Fra værktøj til at få arbejdet gjort til vigtigt installationsmateriale som kabelsko. Vi er din totalleverandør. Du er velkommen til at kontakte en af vores account managers for at se, hvad vi kan gøre for dig.

Fuldt udstyr til lastbilchauffører

Er din medarbejders lastbil hans eller hendes kontor eller andet hjem? Så sørg for, at du har det rigtige udstyr og de rigtige apparater, så han/hun kan arbejde optimalt og slappe af. Også her kan vi tilbyde dig komplette faciliteter som 12V/24V elkedler og kaffemaskiner, invertere og kølebokse. Men vi tilbyder også et overraskende komplet sortiment af tilbehør til udvendigt udstyr som f.eks. kørelys.

Camping og outdoor

Er du en rigtig campingentusiast, eller kan du godt lide at komme ud? I camping og outdoor finder du blandt andet vildtkameraer, action cams, kølebokse, fishfinders, telte og tilbehør og så videre. Eller hvad med en campingbruser, så du kan tage et dejligt varmt brusebad i nærheden af dit telt eller din campingvogn? I camping- og outdoor-kategorien finder du alle produkter til en fantastisk outdoor-oplevelse.

eMobilitet

I kategorien eMobility finder du batterier til elcykler og en bred vifte af energistyringsprodukter. Blandt andet energiomkostningsmålere (som hjælper dig med at holde styr på dit energiforbrug), solsystemer og solartikler, minivindmøller og meget mere.

Ure og ure

I kategorien ure og ure finder du alt, hvad der har med tid at gøre. Ure, timere, stopure, skakure, vækkeure, Apple-ure osv. Er du på udkig efter et godt vægur? Vi har et stort udvalg af vægure, der er DCF-senderstyrede (og derfor altid går til tiden). Lad dig overraske af vores store udvalg af ure.

Kan du ikke finde det, du leder efter? Så indtast din søgeforespørgsel i vinduet øverst på siden.

Udover elektriske produkter finder du også et stort udvalg af husholdningsartikler, udendørs produkter, gadgets og legetøj. Er du vild med model-legetøj? Vores modeller og modeltog findes i en række kendte varemærker. Du finder også lommelygter, lamper, walkie talkies og CB udstyr i kategorien ”Fritid og husholdning” samt alt til vedligeholdelse af din bil. Lad os overraske dig! 

Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

Interessante fakta om biler, hobbyer og husholdninger

Ud over arbejde og arbejde er fritid særlig vigtig. For da kan alle fortsætte deres foretrukne aktivitet, som de vil. Mens nogle er aktive inden for sport og lægger stor vægt på fitness, sundhed und Wellness legen, setzen andere eher auf Entspannung. Zum Beispiel beim Modellering.

Modelbygning

Uanset omAuto-, Flug- oder Schiffsmodell, inden for konstruktion af modeller, vil alle finde den afdeling, der interesserer dem mest.

Og den bedste ting: udover masserBau- und Bastelspaßder er en anden fornøjelse. Dette sker, når den nye model flyttes af fjernbetjening for første gang.

Af og til er der et pæntAdrenalinschub. Især når en stor modelhelikopter starter for første gang, eller når den nye off-road buggy løber mod højspringrampen.

 

Modeljernbane

Model jernbanelayout

Det er meget mere komfortabelt med Modellbahn-Freundentil. Med stor opmærksomhed på detaljer er modeljernbanelayouter individuelt designet og dekoreret.

Dette er rigelig derudoverFingerspitzengefühlogså en god portion technisches KnowHowspurgt. Når alt kommer til alt skal alle funktioner, belysning og kontroller arbejde med et tryk på en knap.

Så når alt fungerer lige så godt i mindre skala som med den store rollemodelErbauer und Besucherlige så entusiastisk.

Biler og cykler

Entusiasme fortechnische Lösungenhar også ressourcerKfz-Schrauber. Det betyder ikke noget, om det handler om nødvendige reparationer, service eller tuning.

Hvis du kører din egen bil, finder du altid nogetSchrauben, Optimieren oder VerschönernFinde. Vi har alt hvad du har brug for i bil- og cykelbutikken.

Naturligvis venner afelektrischen Mobilität vi fandt det. Og du kan lære morgendagens teknologi at kende i dag.

 

Husholdning og køkken

Robot hoover

AproposTechnik von morgen. Dette er allerede flyttet ind i husstanden.

Ja, højre, husholdningsapparater og køkkenapparater har eksisteret i årtier, men i dag er de intelligenteSaug- und WischroboterAvanceret med praktisk app-kontrol.

Men også med andre enheder, f.eksKaffee-Maschinen, udviklingen fortsætter.

Vores elektriske husholdningshjælpere er altid derfunktionaler, cleverer und auch sparsamer. Lad dig blive overrasket.

Legetøj

Vi går naturligvis ikke glip af den yngste.

Når vi sammensatte vores legetøj, var vi opmærksomme på absolut balance.

Ud overklassischen Spielwarenvi tilbyder en bred vifte af uddannelsesmæssigt værdifuldeLernbausätze og Experimentierkästenpå.

Det sjove ved at klemme og eksperimentere sikrer bæredygtig Lernerfolg.

Først samles roboten og programmeres derefter.

Men det er ikke alt. Vi inviterer dig til vores butikskategori "Kfz, Hobby und Haushalt“Omfattende at udforske og fantastisk også faszinierende Produkteat opdage.  

Dine mest populære guider fra bil-, hobby- og husholdningssektoren

  rådgiver Område
1 Modelbygning Modelbygning
2 GPS-tracker Bil & cykel
3 Bilradioer, moniceiver Bil & cykel
4 E-cykel batterier & opladere Bil & cykel
5 RC-biler Modelbygning
6 Drone med kamera Modelbygning
7 Urværker Husholdning & Køkken
8 Fjernstyrede biler Modelbygning
9 RC Cars elektrisk offroad Modelbygning
10 E-bikes Bil & cykel
11 Droner Modelbygning
12 RC-både Modelbygning
13 el-rulle; Scooter & scootere
14 Bagfra kameraer Bil & cykel
15 Wearables Fitness og sundhed