Tilslut mekanisk

Den daglige udfordring!

Forbind, saml og kombiner enheder.

TOOLCRAFT er baseret på mange års erfaring inden for forbindelsesteknologi. Indstiksværktøjer, borehjælpemidler, klæbeteknologi og et stort udvalg af skruer og monteringsmaterialer gør TOOLCRAFT til en erfaren partner inden for montageteknologi.

Conrad tilbyder det rigtige udstyr til enhver opgave. Vi er teknologi

Vi andas teknik ›

  

Boringshjælpemidler og skærematerialer til perfekt pasform

Klemmer hjælper med at fastgøre materialer. TOOLCRAFT's enhåndsklemmer fås i plast og aluminium. Begge versioner kan bruges til fastspænding og spredning.

    

De rigtige værktøjer til hurtige fremskridt på arbejdspladsen

Håndværktøj til det daglige arbejde skal altid være klar til brug og have en meget præcis fremstilling. Materialet skal også være stabilt og garantere en lang levetid, selv under de højeste belastninger.

Den højeste produktionskvalitet er et krav, som TOOLCRAFT opfylder, og som derfor giver det højeste sikkerhedsniveau. Selv rustne boltforbindelser kan løsnes sikkert, bolthovedet er beskyttet, og der er garanti for en effektiv og frustrationsfri arbejdsmetode.

Men det er ikke kun holdbare skruenøgler, der er tilgængelige under TOOLCRAFT-mærket, men også et bredt udvalg af momentværktøjer, der dækker et momentområde på op til 370 Nm. Nogle modeller fås endda i kalibrerede versioner.

  

Skruer og industrielt materiale

Let og omfattende materialeindkøb til produktion, udvikling og håndværk.

Det administrative arbejde i forbindelse med indkøb er enormt. Tænk blot på de fastgørelseselementer, der er tilgængelige på markedet i de mest forskellige standarder, styrker og overflader. Det er især tidskrævende, hvis du skal trække på flere leverandører, fordi ikke alle de komponenter, du har brug for, er tilgængelige hos én leverandør.

Optimér dit indkøb og stol på TOOLCRAFTs ekspertise

  • Små mængder til rådighed
  • Over 50 000 varer
  • Hurtig adgang

Til produktion og udvikling:

Til reparation og vedligeholdelse:

Fremstilling og design:

  

Værktøj til montagearbejde og arbejdssikkerhed

Medarbejdernes sundhed bør have førsteprioritet. Derfor bør det kontrolleres, om det personlige værnemiddel er fuldstændigt og effektivt. Der skal lægges særlig vægt på det korrekte valg af håndbeskyttelse for at sikre perfekt

  

Nemmere, hurtigere og mere præcis samling med elektronisk måleudstyr

Små værktøjer med stor effekt. Hvorfor ikke bruge en selvnivellerende laser, der genererer en klart synlig linje over et større område, som er præcist justeret horisontalt og vertikalt, eller en elektronisk vinkelmåler med et ekstra niveau, der giver dig mulighed for at justere store komponenter i alle akser.

Lodningslamper til opvarmning af samlinger, der er vanskelige at skrue ud

Langsom opvarmning af bolte, møtrikker og skrueforbindelser bryder rusten op, så rustløsningsmidlet kan trænge ind. I de fleste tilfælde er det muligt at løsne den uden at ødelægge den. Til svært tilgængelige arbejdsområder findes der også små og praktiske gasbrændere, som gør det muligt at arbejde på de mest trange steder.

Verdere onderwerpen rond het Sourcing Platform