Tilbehør til værktøj

Det rigtige tilbehør er lige så vigtigt som selve værktøjet. Se vores omfattende udvalg af tilbehør.

Conrad har det rigtige udstyr til ethvert behov. Vi er teknologi.

Vi andas teknik ›

3M VHB-tape

Siden 1980 har VHB™-tape, der er opfundet af 3M, haft langvarig succes med sin uovertrufne klæbestyrke. Klæbebåndene anvendes i utallige bygninger og produkter rundt om i verden. De betragtes stadig som branchestandard og anvendes på mange områder. Oplev styrken og pålideligheden af 3M VHB-tapes.

SWG HOX-skruer

VARIABEL OG ALSIDIG ANVENDELSE
Den universelle professionelle skrue, som kan bruges til mange forskellige ting. Til møbler, butiks- og interiørindretning samt tag- og trækonstruktioner - med HOX professionelle træskruer træffer du altid en sikker beslutning.

ALTID DEN RIGTIGE SKRUE I PÅLIDELIG KVALITET.
De professionelle HOX-træskruer fra SWG er fremstillet under de strengeste kvalitetsbetingelser. Med den er du på den sikre side for en konstant høj kvalitet i træbearbejdningen. Det sparer også energi og kræfter for mennesker og maskiner.

Fischer DuoPower-stik

Fischer DUOPOWER giver meget gode styrkeværdier takket være to komponenter: Den grå komponent af polyamid af høj kvalitet aktiverer automatisk det optimale funktionsprincip (ekspansion, flapper) for at opnå den bedste styrke afhængigt af byggematerialet. Ekspansionsvingerne i den røde komponent støtter den sikre spredning og giver yderligere sikkerhed for den grå komponent. Let at skrue bolten og korrekt "tilspænding" til sidst. Ingen belægning af skruen. Den kant, der er støbt på ankerhovedet, forhindrer ankeret i at glide ind i borehullet. DUOPOWER er det første valg til fastgørelse.

Top mærker

Verdere onderwerpen rond het Sourcing Platform