VOLTCRAFT VC 891 håndholdt multimeter vinder prestigefyldt Red Dot Design Award

Red Dot Design Award er en af de mest prestigefyldte og internationalt anerkendte designkonkurrencer i verden. Den har været organiseret af Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Tyskland siden 1955. Formålet med Red Dot Design Award er at hædre og belønne fremragende design i flere kategorier, herunder produktdesign, kommunikationsdesign og designkoncepter.

Konkurrencen tiltrækker deltagere fra hele verden, herunder designere, virksomheder og institutioner. Et panel af uafhængige eksperter bedømmer bidragene ud fra kriterier som innovation, funktionalitet, ergonomi, bæredygtighed og æstetik. Vinderne af Red Dot Design Award bliver ikke kun anerkendt for deres arbejde, men de får også lov til at bruge Red Dot-logoet, som ofte betragtes som et symbol på kvalitet og innovation inden for designverdenen. Det prisvindende design bliver også udstillet på Red Dot Design Museum i Essen, Tyskland, som er et af de største designmuseer i verden.

Der uddeles tre priser under Red Dot Design Award: Produktdesign, kommunikationsdesign og designkoncept. Conrad vandt prisen for produktdesign.

Juryen understregede, at det håndholdte multimeter VOLTCRAFT VC 891 opfylder høje standarder for funktionalitet og kvalitet. Det imponerer med sin nøjagtighed, sikkerhed og brugervenlighed. Et højopløsningsdisplay med dag/nat-tilstand muliggør nøjagtige aflæsninger i mange forskellige miljøer, uanset de fremherskende lysforhold. Derudover garanterer integrerede magneter fastgørelse til ferromagnetiske overflader, hvilket gør det endnu nemmere at arbejde med VOLTCRAFT VC 891.

Vi er stolte af denne pris, som endnu en gang beviser, at VOLTCRAFT udvikler produkter til vores kunder, der er blandt de bedste i deres kategori.