BELYSNINGSTEKNOLOGI TIL PRODUKTIVT ARBEJDE

Et vellykket belysningskoncept skaber optimale betingelser for produktivt arbejde på kontorer, i butikker, i servicehuse og i produktionen.

    • Lysets positive indvirkning på sundheden
    • Forbedret ydeevne
    • Sikring af en høj kvalitet af arbejdet


   

Holdbart kontor - med Philips LED-belysning

Spar energi i din kontorbygning med det mest bæredygtige Philips LED-lys på markedet. De innovative, ultraeffektive Philips LED-lamper sparer ikke blot op til 60 % mere energi sammenlignet med konventionelle LED-lamper, de holder også tre gange længere. Desuden bidrager denne nye Philips-teknologi til at reducere kulstofemissioner, materialespild og energiforbrug. Den ultraeffektive LED-portefølje er kendetegnet ved sin grønne emballage og energiklasse A.

Tag din belysning til det næste niveau med Philips Hue smart belysning

  

Oplev det perfekte lys til dit daglige kontorliv! Uanset om det er koldt hvidt lys til koncentration eller varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære, kan du med Philips Hue tilpasse lyset til dit humør ved et enkelt tryk på en knap. Styr de smarte lamper via app, fjernbetjening, kontakt eller stemme, og vælg mellem en lang række farvenuancer. Desuden kan lyset tilpasses, så belysningen på kontoret automatisk tilpasses til din daglige rutine.

Oplev de mange muligheder med Philips Hue, og skab din personlige lysoplevelse.


      

Træd ind i fremtiden nu - med EU-kompatible OSRAM SubstiTUBE LED-rør

SubstiTUBE LED-rør er stærke i ydeevne og førende inden for teknologi, og de er klart overlegne i forhold til konventionelle T8-, T5- og T9-rør på mange områder. De er energieffektive og langtidsholdbare, har lavt flimmerniveau og et brudsikkert glasdæksel, men vigtigst af alt er de EU-konforme og derfor fremtidssikrede.


      

Paulmann - det optimale skinnesystem

Takket være et stort udvalg af systemkomponenter i tre systemfarver åbner det nye trefasede skinnesystem ProRail3 fra Paulmann op for en lang række planlægningsmuligheder. Det er ideelt til brug i den kommercielle sektor til boliger, f.eks. i praksis, advokatfirmaer og kontorer, samt i åbne kommercielle områder med kundekontakt, f.eks. i butikker, restauranter og hoteller, hvor varerne kan iscenesættes optimalt med belysning.


Vores topmærker

   


Mere om vores Sourcing Platform - vores tjenester

Også interessant

Alt om byggeteknologi

Conrad tilbyder dig tekniske løsninger, der er skræddersyet til kravene i din bygning.

Alt om automatisering

På denne side kan du finde alt fra modernisering og udvidelse til vedligeholdelse og reparation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, tilbud og højdepunkter hos Conrad.