Pålidelig kontrol? Målingsteknologi til din bygning, som du kan regne med.

Professionel bygningsstyring er grundlaget for en friktionsfri produktionsproces eller funktion. Aktuelle emner som energiforbrug, reduktion af varmeudgifter, måling af bygninger eller regulering af rumklimaet er lige så meget en del af dette som vedligeholdelse og service af bygninger og anlæg. Regelmæssig testning af funktionaliteten af elektronisk udstyr, maskiner og komponenter og pålidelige måleresultater er afgørende. Med vores produktsortiment af måle-, analyse- og testudstyr, miljømålingsteknologi og udstyr til måling af energiomkostninger er vi din partner til at opfylde de høje krav inden for dette område. Fra termisk billedteknologi, f.eks. til kontrol af energitab, til permanent installeret måleudstyr direkte i koblingsskabe. Førsteklasses mærker som Fluke og VOLTCRAFT er en garanti for kvalitet på dette område.Fluke Metrology ii900 industrielt lydkamera: nemmere lækagesporing

På grund af utætheder i trykluftsystemer går 40 % af denne energi tabt på verdensplan. Energitab og nedetid på grund af lavt lufttryk resulterer i milliarder af dollars i tab på verdensplan. Tidligere metoder til at opdage luftlækager i industrien var tidskrævende og krævede uddannelse. Det værste var, at udstyret måtte lukkes ned, hvilket reducerede produktiviteten og omkostningerne. Endelig er der en bedre måde at gøre det på. Velkommen til fremtiden inden for lækagesporing. 

Det bærbare fluke ii900 audiokamera til industrielt brug har et bredere synsfelt takket være placeringen af flere mikrofoner, så vedligeholdelsesteams hurtigt og præcist kan lokalisere luft-, gas- og vakuumlækager i trykluftsystemer, selv i støjende miljøer. Den nye SoundSight™-teknologi er specielt udviklet til støjende produktionsmiljøer. Det er let at lære og bruge. Den 17,8 cm (7") LCD touch screen viser et visuelt billede med SoundMap™ til hurtig lokalisering af lækagen. Den enkle, intuitive brugerflade giver teknikere mulighed for at begrænse lydfrekvensen for en lækage for at filtrere høj baggrundsstøj fra. Inden for få timer kan holdet kontrollere hele anlægget, mens det kører på fuld kraft. Nu kan du endelig hurtigt og nemt se, hvilke reparationer af luftlækager der er nødvendige for at opnå effektiv drift og lavere energiomkostninger. Billeder kan gemmes og eksporteres til rapportering.

   

Fluke-målere i Cat III-miljø

Find ud af, hvilket digitalt multimeter fra Fluke der passer bedst til dig.
Det er vigtigt at vælge det rigtige digitale multimeter, fordi disse instrumenter bruges i mange
applikationer i industrielle miljøer.

    

Flir-måleteknologi til at lokalisere fugt

Med Flir MR277 kan inspektørerne hurtigere opdage fugtproblemer.

For at inspicere bygninger for fugtproblemer skal inspektørerne normalt have ekstra udstyr med, herunder en fugtmåler, et psykometer og et termisk kamera. MR277 er FLIR's første bygningsinspektionssystem, der kombinerer fordelene ved infrarød guidet måling (IGM) og vores patenterede multispektrale dynamiske billedbehandling (MSX) med avancerede miljøsensorer for at hjælpe dig med hurtigt at finde problemer, identificere dem tydeligt og nemt dokumentere dem. IGM-måleteknologi og en laserpointer isolerer det område, hvor du kan bruge den indbyggede fugtføler uden stifter til ikke-invasive målinger eller den eksterne stiftsonde til invasive målinger. Med automatisk beregnede omgivelsesværdier og en fugt/temperatursensor, der kan udskiftes i marken, giver MR277 dig mulighed for at få arbejdet udført hurtigt og minimere nedetiden. Opret forbindelse til eksterne enheder via METERLiNK® og brug FLIR Tools® til at forbedre fejlfinding og rapportering.

   

STABILA-måleteknologi: som rigtige fagfolk måler.

Har du brug for udstyr, som du kan stole på i dit daglige arbejde på byggepladsen, uanset vejret? STABILA har fremstillet sådanne måleinstrumenter siden 1889. Vi ved, at nøjagtige målinger og høj præcision af værktøjet er det vigtigste grundlag for håndværkerens arbejde. Derfor udvikler vi konstant vores produkter for at kunne tilbyde det rigtige værktøj til enhver anvendelse. STABILA's sortiment på over 300 produkter omfatter vægte, målebånd, afstandsmålere, lasere og vaterpas.

   

VOLTCRAFT: 40 år med robust måleteknologi til hårde applikationer

Det er ofte hårdt på byggepladser og i industriel montage og vedligeholdelse. Tidspres og store arbejdsbyrder stiller store krav til mennesker og teknologi. Derfor bør der ikke spares på en robust måleteknologi, især ikke på disse områder. VOLTCRAFT tilbyder et særligt robust udvalg af måleteknologi specielt til disse applikationer. Innovative ideer og videreudviklinger bliver konsekvent indarbejdet i serieproduktionen og letter det daglige arbejde. Måleudstyr, der er testet for faldhøjde, eller specielt forseglede termometre er blot et lille eksempel fra VOLTCRAFTs sortiment.

Præcis skræddersyede løsninger til praktiske anvendelser og innovative udviklinger til brugervenlig betjening muliggør en effektiv anvendelse af produkterne. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde.

Se flere temaer

Varemærker

Vores bedste udvalg af produkter til metrologi

Dette kunne være interessant

Alt i forbindelse med metrologi

Find den helt rigtige måleteknologi til dine individuelle krav.

Alt inden for byggeteknik

Conrad tilbyder skræddersyede tekniske løsninger til din bygning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, tilbud og højdepunkter hos Conrad.